Stephanie, HR & managementassistent

"Bijleren en blijven evolueren zit er ingebakken."

meeting

- “Zoals elk bedrijf hebben we een budget voor opleidingen. Ons budget is elk jaar op. En altijd door de vragen van onze vakmannen. Bijleren en blijven evolueren zit er ingebakken.” Aan het woord is Stéphanie Deltour. Als HR-verantwoordelijke en managementassistent is ze de liaison tussen de vakmannen en het management.


 

Vijf jaar lang was Stéphanie uitzendconsulente. Sociale wetgeving en rekrutering kent ze als haar broekzak. “Maar ik zat er aan mijn limiet. Ik leerde er niets meer bij.” Enter Woodstoxx. Hier is ze de administratieve doe-het-al. Rekruteren, lonen berekenen, de Woodstoxx Academy opzetten en alle collega’s warm maken voor het personeelsweekend: Stéphanie is van alle markten thuis.

 - “Wie start, kent meteen de doorgroeimogelijkheden. Dat werkt motiverend.”

De voorbije jaren ging het hard voor Woodstoxx. De groei ging snel en mede dankzij Stéphanie is er een duidelijke structuur om het groeiende aantal medewerkers te begeleiden. “Zo hanteren we een duurzaam loopbaanbeleid. Iedereen weet van bij de start wat er van hem of haar verwacht wordt, wat de doorgroeimogelijkheden zijn en welke verloningen daartegenover staan. Alles is transparant. Die duidelijkheid motiveert.”
Zorgen voor een goede werksfeer is slechts een onderdeel van Stéphanies werkdag. Ook voor het management staat ze klaar. Om de mogelijkheden van een elektrische laadpaal te onderzoeken, bijvoorbeeld. Maar evengoed om wekelijkse overlegmeetings te organiseren. “Elke dag is anders. En als ik een vraag heb, is er altijd wel een collega met het juiste antwoord. We helpen elkaar.” Of zoals Robert Waseige het zou zeggen: ‘De sfeer zit gut’.

- Woodstoxx
Wie: Stéphanie Deltour
Leeftijd: 30
Functie: HR & managementassistent
Quote: “Ik werk tussen mannen: die zeggen waar het op staat. Liever zo dan rond de pot te draaien.”