Commercieel talent met passie voor architectuur

WXX_bos-v1_SFW werft aan

Woodstoxx staat voor eigen productie én plaatsing van parket, houten terras, gevel-, plafond- en wandbekleding. Wij brengen de warmte van hout op een innovatieve manier in elk project.
Grote of kleine projecten, wij denken vooral in termen van geslaagde projecten.

Sinds 12 jaar groeit Woodstoxx met prachtige realisaties, boeiende samenwerkingen en een door alle medewerkers gedragen missie.

Wij zijn dringend op zoek naar een nieuwe collega die deze troeven en passie kan delen als commercieel verantwoordelijke in de architectenmarkt.

Als designlover met een commerciële flair, inspireer je architecten van de schoonheid en de kracht van hout. Vanuit ons belevingscentrum in Gent krijg je volledige professionele vrijheid om mee te denken aan concepten van architect-klanten.

Wat je doet

Omringd door kwaliteitshout in de showroom in Gent of op de baan met aantrekkelijke stalen? Je combineert je vaste plek met je eigen prospecties doorheen het land. Ook op zaterdag. Je bouwt een eigen netwerk uit om Woodstoxx nog sterker in de markt te zetten bij zowel architecten als eindklanten. Je soigneert je bestaande klanten en gaat steeds op zoek naar het beste concept met hout. Je rapporteert resultaten rechtstreeks aan de zaakvoerder.

Wat je krijgt

Een ervaren verkoper als jij heeft zijn eigen stijl. Daarom krijg je de vrijheid om je ding te doen. Tegen een competitief loon uiteraard, aangevuld met aantrekkelijke extra’s. Een bedrijfswagen, gsm en laptop? Dat spreekt voor zich. Bovendien kom je terecht in een gedreven team met zin voor humor en liefde voor het vak.

  • Veel vrijheid
  • Mooi, bespreekbaar loon
  • Rijke, bestaande klantenportefeuille
  • Bedrijfswagen, smartphone en laptop
  • Toffe collega’s in een dynamisch bedrijf

Wie je bent

Dankzij je verkoopervaring, bij voorkeur in de bouwsector, weet je perfect hoe je architecten meeneemt in jouw verhaal. De passie voor onze houtproducten spat ervan af. Van bij het eerste klantencontact tot het sluiten van de deal. De afgelopen jaren bouwde je een eigen netwerk uit en dat wil je verder uitbreiden. Woodstoxx is daar de geknipte plek voor.

  • Je gaat proactief aan de slag
  • Je bent vlot tweetalig (NL/FR)
  • Je bent gedreven en hands-on
  • Je hebt minstens 5 jaar ervaring
  • Ervaring in de bouwsector is een plus

Gaat je hart al sneller slaan?

Solliciteer. Stuur je CV en motivatiebrief naar stephanie.deltour@woodstoxx.be

Video's