Facebook Pixel

Om ervoor te zorgen dat deze site correct werkt, en om de site te evalueren en verbeteren, gebruiken we cookies. Door onze site te gebruiken, accepteert u onze Cookie verklaring.

Ok

Eik

  • Dikte 15-21 mm
  • Breedte 140 mm
  • Lengte Volgens stock mm
  • Profilering Rabat
  • Installatiemethode Onzichtbaar geschoten
Prijs incl. BTW € 85,64/m²
Vraag een offerte aan
Download de technische fiche
De mail is succesvol verstuurd

Een eiken gevelbekleding is een perfect alternatief voor tropisch hardhout en bestand tegen weersinvloeden. Hierdoor is het zeer geschikt voor buitentoepassingen. Eik is de meest toegepaste loofhoutsoort van bij ons, maar wordt ook uit Noord-Amerika ingevoerd. Het heeft een licht/goudbruine kleur die na verloop van tijd een rustieke zilvergrijze tint krijgt. Voor het uitzicht van Europees eiken geldt een Belgische kwaliteitsnorm. Europees eiken zijn matig duurzaam tot duurzaam (klasse 2/3). Deze houtsoort heeft een rechte draad en matige tot grove nerven. Eiken zijn zowel machinaal als met de hand goed bewerkbaar. Ze laten zich ook goed lijmen, beitsen en lakken. 

Door de ruime voorraad van Woodstoxx zijn de meeste gevels meteen leverbaar. Indien deze Gevelbekleding Eik, bieden wij u een levering van 3 à 4 weken. Een gevelbekleding die bij u geplaatst wordt door ons team, betekent dat u 10 jaar garantie krijgt op deze gevel.

Dit product kunnen we met FSC® label aanbieden.

Stielman gevel
Verhaal Jonas, stielman gevel

"Elke houtsoort vraagt een andere aanpak."

Lees meer