Ervaren Plaatser Gevelbekleding

Ervaren plaatser gevel Wxx

Heb je al een mooie ervaring als schrijnwerker opgebouwd? Zie je het wel zitten om houten terrassen en gevelbekleding te plaatsen en hiervoor met de beste materialen te werken? Dan kan je bij Woodstoxx nu jouw carrière een extra duwtje in de rug geven. Om onze vele kwalitatieve projecten vlot te kunnen opvolgen, zijn we op zoek naar een extra ervaren schrijnwerker voor de plaatsing van houten terrassen en gevelbekleding.

Jobomschrijving

Samen met je collega(‘s) van het plaatsingsteam ga je elke dag naar de werf en plaats je voornamelijk houten terrassen en gevelbekleding. In team streven jullie naar een perfect eindresultaat van de werf. Eens deze is afgewerkt, staan de volgende klant en zijn project je al op te wachten. De werven situeren zich voornamelijk in West- en Oost-Vlaanderen. Aan afwisseling is in deze job geen gebrek!

Ons aanbod

  • Werken bij Woodstoxx betekent zoveel als terechtkomen in een gepassioneerd team dat steeds naar een topresultaat streeft en projecten realiseert om trots op te zijn!
  • Je mag rekenen op een doorgedreven opleiding zodat je jou snel kan inwerken. Ook daarna kan je extra opleiding volgen om je verder te specialiseren of nieuwe vaardigheden aan te leren.
  • Dit alles wordt geconcretiseerd in een voltijdse arbeidsovereenkomst van onbepaalde duur binnen PC 124.
  • Je mag je verwachten aan een competitieve verloning met de bijhorende extralegale voordelen.

Jouw profiel

  • Met minimum vijf jaar ervaring op de teller heeft de wereld van schrijnwerk geen geheimen meer voor jou.
  • Je bent gebeten door hout, grijpt elke kans om bij te leren met twee handen en werkt graag samen met mensen die dezelfde passie en wilskracht delen. Je zit er niet mee in om hierbij de leiding te nemen.
  • Planning en organisatie is je niet vreemd.
  • Beschik je daarnaast over een rijbewijs B en spreek je vloeiend Nederlands en Frans? Dan wordt deze vacature misschien wel jouw volgende droombjo!

Geïnteresseerd?

Twijfel niet en stuur jouw CV naar Stéphanie Deltour - Hogeweg 245, 8930 Menen- of naar stephanie.deltour@woodstoxx.be. Voor meer informatie kan je Stéphanie bereiken op 056 234 995.