Ervaren Externe Projectleider Buitenschrijnwerk

Externe projectleider

Onze topprojecten zoeken een extra projectleider!

Ben je gebeten door de bouw en hou je van coördinatie en planning? Hou je de touwtjes stevig in handen en volg je projecten graag van A tot Z op? Dan kan een job als projectleider bij Woodstoxx jou vast wel bekoren. Woodstoxx is trendsetter in houten vloer- en wandbekleding voor zowel binnen- als voor buitentoepassingen. We beschikken over een eigen productie- en plaatsingsafdeling en onze projectleiders staan in voor een efficiënt verloop van alle projecten. Om dit team te versterken, zijn we op zoek naar een ervaren projectleider voor buitenschrijnwerk.

 

Jobomschrijving

Als projectleider coördineer je verschillende projecten van begin tot eind en zorg je voor een vlot verloop van elke werf:

  • Bij een nieuw dossier start je met de studie van het lastenboek, meetstaat, plannen... en stel je een werfplanning op. Je organiseert werfvergaderingen en zorgt met jouw alziend oog ervoor dat de planning netjes wordt gevolgd.
  • Tijdens de volledige duur van het project kunnen de architect, opdrachtgever en aannemers met al hun vragen steeds bij jou terecht.
  • Tenslotte volg je ook het budget op de voet en beheer je zo de rendabiliteit per project.

Kortom, je krijgt de verantwoordelijkheid over hoogwaardige projecten van A tot Z!

 

Ons aanbod

  • Als projectleider werken bij Woodstoxx betekent zoveel als verantwoordelijkheid krijgen binnen een enthousiast en professioneel team waarbij iedereen op gelijke voet wordt behandeld. Samen met jouw collega’s bouw je aan hoogstaande projecten die jou elke dag voldoening zullen geven.
  • We zijn een bedrijf in volle groei en geven jou graag alle kansen om door te groeien. Hierbij voorzien we tal van opleidingen zodat je jouw kennis en ervaring verder kan verruimen.
  • Onze samenwerking wordt geformaliseerd in een voltijdse arbeidsovereenkomst van onbepaalde duur en een competitieve verloning met een ruim pakket aan extralegale voordelen.

 

Jouw profiel

  • Heb je een hogere technische opleiding genoten, heb je een sterk technisch inzicht en kan je terugblikken op minimum vijf jaar ervaring in een dergelijke functie?
  • Ben je bovendien sterk in organisatie en kan je goed het overzicht bewaren?
  • Denk je in oplossingen in plaats van in problemen en krijg je adrenaline van gezonde stress?
  • Spreek je tenslotte vlot Nederlands en ben je sterk in duidelijke en klantgerichte communicatie? Dan word jij vast de projectleider die onze projecten verdienen!

 

Geïnteresseerd?

Grijp je kans en stuur jouw sollicitatie door naar Stephanie Deltour: stephanie.deltour@woodstoxx.be. Heb je nog vragen over deze vacature? Dan kan je Stephanie bereiken op 056 234 995. Veel succes!