Ervaren Parketplaatser

ERvaren plaatser parket wxx

Ben je een ervaren schrijnwerker en hou je van precisiewerk? Werk je graag in team en word je helemaal blij van een perfect gelegde parket? Dan kan je bij Woodstoxx jouw droomjob waarmaken! Woodstoxx is trendsetter in houten vloer- en wandbekleding en zorgt ook voor de plaatsing van de materialen. Om het plaatsingsteam verder uit te breiden, zijn we op zoek naar een gemotiveerde parketplaatser.

Jobomschrijving

Samen met je collega(‘s) plaats je massieve en half massieve parketvloeren. Je werkt werf tot werf af, voornamelijk in West- en Oost-Vlaanderen. Zo kom je voortdurend op nieuwe plaatsen terecht en krijg je telkens een nieuwe uitdaging. Je wordt hierbij ondersteund en gebrieft door de projectleiders die op voorhand een gedetailleerde opmeting maken. Daarnaast sta je in voor de bewerking van bestaand parket: dit gaat van schuren over afwerken tot het restaureren van parketvloer.

Ons aanbod

  • Werken bij Woodstoxx betekent zoveel als terechtkomen in een gedreven team dat steeds naar een perfect resultaat streeft: dit brengt elke dag een enorme voldoening.
  • Je mag rekenen op een doorgedreven opleiding zodat je jou snel kan inwerken. Ook daarna kan je extra opleiding volgen om je verder te specialiseren of nieuwe vaardigheden aan te leren.
  • Dit alles wordt geconcretiseerd in een voltijdse arbeidsovereenkomst van onbepaalde duur binnen PC 124.
  • Je mag je verwachten aan een competitieve verloning met de bijhorende extralegale voordelen.

Jouw profiel

  • Als ervaren schrijnwerker ga je geen uitdaging uit de weg en sta je te popelen om je in te werken in het team.
  • Ook van je collega’s verwacht je dezelfde spirit: je deinst er niet voor terug om een team aan te sturen.
  • Spreek je bovendien vlot Nederlands en Frans en beschik je over een rijbewijs B? Dan heb je nu de ideale job gevonden!

Geïnteresseerd?
Grijp je kans en solliciteer nu! Stuur jouw CV naar Stephanie Deltour via stephanie.deltour@woodstoxx.be of naar Hogeweg 245 8930 Menen. Voor meer informatie over deze vacature kan je bellen naar Stephanie op het nummer +32 56 234 995. Veel succes!

Afbeeldingen