Facebook Pixel

Om ervoor te zorgen dat deze site correct werkt, en om de site te evalueren en verbeteren, gebruiken we cookies. Door onze site te gebruiken, accepteert u onze Cookie verklaring.

Ok

Laminaatvloeren & Tegels

Laminaat, Hoogkwalitatieve laminaatvloeren, Kliklaminaatvloeren

Ben je op zoek naar laminaat met een kliksysteem? Ben je op zoek naar laminaat in een specifieke kleur? Ben je op zoek naar laminaat met een houtmotief of steenmotief? Bij Woodstoxx vind je het grootste aanbod aan laminaatvloeren van Quick-Step met het uniclic systeem. Wij bieden een breed gamma laminaatparket aan, opgesplitst in de Loc Floor collectie en Quick-Step collecties.

Haal een natuurlijke sfeer in huis met een laminaatvloer met houtlook of steenlook. Onze laminaatvloeren zijn nauwelijks te onderscheiden van echt hout of steen dankzij de voelbare structuur die in de vloer geperst is. Het voordeel van tegellaminaat is dat het een stuk goedkoper is dan echte vloertegels of echt parket, en dat het gemakkelijk zelf te plaatsen valt.

Wat is laminaat?

Een laminaatvloer is een kunstofvloer opgebouwd uit verschillende lagen, met een watervaste, gelijmde HDF-plaat als kern. Onze Quick-Step laminaatvloeren bestaan uit vier verschillende lagen: namelijk een transparante slijtvaste bovenlaag, een decorlaag die de kleur en patroon van de vloer bepaald, een watervast gelijmde kernplaat van HDF en een tegenlaag. Laminaat is dus geen echt hout, waardoor het vaak minder kost dan een echte houten vloer.

Opbouw en samenstelling van een laminaatplank

De toplaag maakt je laminaatvloer bestand tegen vlekken, slijtage, schokken, krassen, schroeiplekken en huishoudchemicaliën. Ze bestaat uit verscheidene lagen melamine die onder hoge druk en hoge temperatuur op de kernplaat van HDF geperst zijn. De toplaag is afgewerkt met een hout- of tegeltextuur. Daardoor is de oppervlaktestructuur perfect in harmonie met het dessin.

De decorlaag is de laag die de feitelijke aanblik van je vloer bepaalt. De decorlaag is een high-definition foto van echt hout of echte tegels, die met geavanceerde druktechnieken wordt gereproduceerd en afgewerkt met melaminehars. De combinatie van een perfect dessin en de oppervlaktestructuur zorgt ervoor dat de hout- of tegelimitatie buitengewoon echt en natuurlijk lijkt.

De kernplaat van HDF, een high density fibre board, is het hart van een Quick-Step laminaatvloer. Deze vezelplaat plaat is gemaakt van geraffineerde houtvezels en melaminehars van hoge kwaliteit. Het is samengestelde houtvezelplaat die alle delen van de boom gebruikt. Uiterst duurzaam, stabiel en zeer vochtbestendig. De vochtbestendige rug garandeert een perfect evenwichtige plaat die niet zal kromtrekken.

Voordelen van Laminaat

Laminaat heeft veel voordelen: het is gemakkelijk te onderhouden, past in elke kamer en ziet er even stijlvol uit als vinylparket of echt parket. Het uitzicht van laminaat wordt bepaald door de tekening die als decorlaag gebruikt wordt. Toch is het oppervlak van laminaat bijna niet te onderscheiden van echt parket. Bovendien is laminaat onderhoudsvriendelijker dan parket en kan je laminaat makkelijk zelf plaatsen dankzij het handige kliksysteem, ook in combinatie met vloerverwarming.

Loc Floor Laminaat

Loc Floor is het budgetvriendelijk alternatief van de Quick-Step laminaatvloeren. Ook vervaardigd door dezelfde fabrikant Unilin, en met dezelfde kwaliteitsstandaarden als de Quick-Step vloeren. We bieden de Loc Floor laminaatvloeren aan in 5 verschillende kleuren, aan een heel scherpe prijs van €13.31 per m².

Quick-Step Laminaat

Of je nu van modern of traditioneel houdt, Quick-Step laminaat biedt een ruime keuze aan plankformaten, verschillende soorten houtdessins, een rijk kleurenpalet en vele mooie texturen en groeven. Geïnspireerd door de nieuwste trends in de architectuur, mode en design, bedenkt het Quick-Step designteam voortdurend nieuwe vloeren die authenticiteit uitstralen. Het resultaat? Laminaatvloeren met een ongeëvenaard realisme, zelfs tot in de kleinste details.

Een Quick-Step vloer leggen is een fluitje van een cent dankzij het gepatenteerde en wereldberoemde Uniclic-kliksysteem.

Voordelen van laminaat

Waterbestendig

Vaarwel vochtproblemen. Signature, Eligna, Classic, Impressive Patterns, Impressive (Ultra) en Majestic-laminaatvloeren zijn uitgerust met een innovatieve, waterbestendige ‘HydroSeal’ coating tot in de groeven, zodat er geen water kan binnendringen. Schoonmaken was nog nooit zo makkelijk en veilig. ‘Hydroseal’ is een innovatieve, waterafstotende coating die voorkomt dat water in de groeven van de vloer dringt. Daardoor wordt de vloer perfect geschikt voor vochtige ruimtes, zoals badkamers. Dus ja, laminaat is nu een geldige, en stijlvolle, vloeroptie voor je badkamer. Vergeet alleen niet een vloer te kiezen met ‘Hydroseal’-technologie.

Dankzij hun innovatieve, waterafstotende ‘HydroSeal’ coating, zijn de nieuwste laminaatvloeren van Quick-Step de eerste echt waterbestendig laminaatvloeren ter wereld. Van nu af aan gaan design en duurzaamheid van je vloer perfect hand in hand.

Natuurlijke look & feel

Bekijk het vloeroppervlak van dichtbij en je merkt het meteen: onze waterbestendige laminaatvloeren zijn de meest natuurlijke laminaatvloeren ooit gemaakt. Het authentieke karakter van de voegen is perfect in balans met het ontwerp van de vloer. Kleur, design en structuur lopen door tot in de voeg en creëren zo het gevoel van echt hout.

Krasbestendig

Quick-Step neemt het beschermen van je vloer ernstig. Slimme innovaties, zoals de Scratch Guard technologie, zorgt ervoor dat je laminaatvloer uitstekend beschermt is tegen krassen en vlekken.

Dankzij de Scratch Guard bovenlaag zijn Quick-Step-laminaatvloeren tot tien keer beter bestand tegen krassen dan de meeste andere laminaatvloeren. Scratch Guard beschermt je vloer langdurig tegen slijtage door vallende voorwerpen, afdrukken van meubels, hoge hakken enz.