MOODSTOXX Experience - the future of selling real estate

Cam_05_Closed_shopped

Innovatieve sales methodes en ‘day-after-tomorrow’ technologieën in het vastgoed. Dat is waar het afgelopen dinsdag tijdens het event The Future of selling real Estate allemaal over ging. Het was ongetwijfeld voor elke aanwezige een dag vol brainfood, positieve ervaringen en inzichten in nieuwe technologieën.

Ook Woodstoxx helpt u als projectontwikkelaar of vastgoedmakelaar om Customer Experience te maximaliseren.

De praktische en innovatieve VR-toepassing ‘MOODSTOXX’ creëert een Excellente Klantenbeleving waarbij inspiratie en beleving centraal staan.

Onze houtproducten worden virtueel en rechtstreeks in jullie vastgoedontwikkeling geïntegreerd. Dit vergemakkelijkt het keuzeproces van eindklanten op een inspiratievolle manier.

Deze toepassing staat opgesteld is onze belevingscentra in Gent & Menen en stellen we binnenkort ook via een online webconfigurator beschikbaar.

Eindklanten kunnen zich vooraf inspireren op onze website, kunnen bepaalde houtproducten als favoriet bewaren en daarna online vanuit hun zetel of in onze toonzaal renderen in hun toekomstige woning. Volledig gepersonaliseerd. Want dat is het toch waar het allemaal om draait?

Nanopixel is onze partner bij uitstek om klantenbeleving te maximaliseren. Het My Designer platform verbindt alle spelers van het bouwproces door een virtuele ervaring.

Samen brengen we de customer experience naar een hoger niveau.

#proptech #newsales #futureofrealestate #inspiration #intelligenceofthefuture #salesteam2.0 #greatcustomerexperiences #digitalchangestheworld

Afbeeldingen

Bekijk ook even volgende topics