Facebook Pixel

Om ervoor te zorgen dat deze site correct werkt, en om de site te evalueren en verbeteren, gebruiken we cookies. Door onze site te gebruiken, accepteert u onze Cookie verklaring.

Ok

Padouk Parallello

  • Dikte 20 mm
  • Breedte 31 mm
  • Lengte Volgens stock mm
  • Profilering Parallello
  • Installatiemethode Genageld
Prijs incl. BTW vanaf 101,36/m²
Vraag een offerte aan
Download de technische fiche

GevelbekledingPadoukParallello_2661.pdf

De mail is succesvol verstuurd

Padouk/Padoek wordt getypeerd door zijn koraalrode kleur die met tijd verandert in een zachte zilvergrijze kleur. Deze houtsoort groeit vooral in Midden en West-Afrika. Padouk is een zeer stabiele houtsoort die weinig werkt en nauwelijks vervormt nadat het is geplaatst. Maar ook op duurzaamheid behaalt Padouk uitstekende punten. De houtsoort behoort tot duurzaamheidsklasse 1. Na 25 jaar is het hout dus nog steeds in perfecte staat. De bewerkbaarheid van deze houtsoort is gemakkelijk, zowel machinaal als met de hand. Daarnaast is de oppervlakteafwerking goed met een oplosmiddel houdende verf. Voor mensen die op zoek zijn naar een exclusieve hardhoutsoort voor hun gevelbekleding zullen met Padouk niet teleurgesteld zijn. 

Door de ruime voorraad van Woodstoxx zijn de meeste gevels meteen leverbaar. Indien deze Gevelbekleding planchet Padouk 15/130 toch niet voorradig is, bieden wij u een levering van 3 à 4 weken. Een gevelbekleding die bij u geplaatst wordt door ons team, betekent dat u 10 jaar garantie krijgt op deze gevel.

Dit product kunnen we met FSC label aanbieden.

Stielman gevel
Verhaal Jonas, stielman gevel

"Elke houtsoort vraagt een andere aanpak."

Lees meer