Sales Executive Menen

Website_vacatures_SALES MENEN

Al 14 jaar lang is Woodstoxx absolute trendsetter in alles wat houten toepassingen voor in- en exterieur betreft. Parket, gevel, wand, terras of plafond - you name it, Woodstoxx has it. Vanuit onze drie state-of-the-art belevingscentra in Menen, Gent en Antwerpen versterken we jaar na jaar onze
marktpositie.


Op de markt van de projectontwikkeling, particulieren, en de architectenmarkt is Woodstoxx reeds een gevestigde waarde. Echter willen we ook volop inzetten op een groeiend marktsegment, namelijk de aanlevering van materialen aan schrijnwerkers en interieurinrichters.

 

Hou je ervan elke klant met enthousiasme en commerciële flair te woord te staan? Vind je het uitdagend om de noden en wensen van de klant te koppelen aan het juiste product? Lees dan zeker verder.


Wat je doet

- Je begeleidt en adviseert klanten in ons belevingscentrum te Menen en bij de klanten ter plaatse. Je stelt het juiste product voor volgens de wensen van de klant.
- Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en opvolgen van je verkoopdossiers. Je staat in nauw contact met collega’s uit andere afdelingen zoals calculatie en logistiek.
- Je zet optimaal in op het aanboren van een nieuw klantensegment door actief te prospecteren op de schijnwerkersmarkt in West- en Oost-Vlaanderen en Antwerpen.
- Zaterdagwerk is een pluspunt!


Wat je krijgt
- Eerst en vooral: een unieke werksfeer binnen een al even uniek team.
- Een positie vol sociaal contact binnen een rasecht Vlaams groeibedrijf.
- Alle nodige opleidingen intern/extern.
- Een interessante verloning, met motiverend bonussysteem & aangevuld met extralegale voordelen.


Wie je bent
- Je hebt reeds een eerste ervaring binnen een sales-functie.
- Ervaring in parket, hout- of interieursector is een pluspunt maar geen must, passie voor hout en interieur spreekt voor zich.
- Je bent klantvriendelijk, collegiaal, sociaal. Gezonde stress vertaal je in prestaties.
- Je bent communicatief sterk en werkt oplossingsgericht. Commerciële feeling zit in je DNA.
- Je kan probleemloos overweg met de hedendaagse IT-toepassingen.
- Je spreekt een aardig woordje Frans en Engels.


Geïnteresseerd?
Grijp je kans en solliciteer nu! Stuur jouw CV en motivatie naar Evelien Luyckx via evelien.luyckx@woodstoxx.be. Voor meer informatie over deze vacature kan je steeds bellen naar het nummer +32 56 51 79 60.