Team

Team Woodstoxx

Robbert Desmet

Chief Executive Officer

Nieuw item

Zowel zijn liefde voor hout als zijn zwakte voor snelheid kreeg Robbert met de paplepel mee. Vandaag scheert hij als woodlover vooral architecturaal hoge toppen. Zijn stemvolume gaat spontaan de hoogte in bij het aanschouwen van knap design en verrassende lijnen.

Grégory Minne

Chief Commercial Officer

Nieuw item

Hij spreekt zoals Lucky Luke schiet: sneller dan zijn schaduw. Ja, ooit had Gregory een pet met het opschrift ‘Rally is not a crime’, maar die jeugdzonde maakt hij vandaag goed met een onvoorwaardelijke liefde voor hout (en voor zijn vrouw, zoon en dochter, uiteraard).

Anker

[]

Stephanie Deltour

Human Resources Manager aka “La Mama”

Nieuw item

Supportert fier aan de zijlijn als haar twee dochters dansen en zwemmen. Mamaskills die ze overigens ook op het werk kan inzetten, als meter van het ganse team. Als HR-verantwoordelijke en manusje-van-alles mag deze gangmaker de sfeer binnen Woodstoxx trots op haar conto schrijven. En de passie voor hout? Die is bij Stephanie alomtegenwoordig. In interieur en decoratie, maar eveneens in de liefde. Want als schrijnwerker heeft ook manlief van hout zijn beroep gemaakt.

Cheyenne De Coninck

Management Assistant

Nieuw item

Uit eten, afspreken met vrienden… Cheyenne is in haar nopjes onder de mensen - en dieren - want ook met pomeriaan Babette gaat ze graag op stap. Favoriete bezigheid tijdens de vakantie? Skiën! En dan nog het liefst waar er een goede après-ski is. Ja hoor, Cheyenne is always in for a party, maar op het werk is ze vooral steeds uiterst professioneel, punctueel en een rasecht pietje precies.

Anker

[]

Sofie De Cock

Financial Manager

Nieuw item

Analyses uitwerken, cijfers rapporteren… Sofie kan het als de beste. Ons boekhoudkundig genie werkt graag nauwkeurig en met oog voor detail. Buiten de werkuren is ze ook nog eens fulltime mama. Of euh… Taxi Mama. Want de dochters naar de chiro, dans- en tennisles voeren is al een job op zich. Schiet er daarna nog tijd over, dan is het volop quality time. Aperitiefje hier, etentje daar? Sofie is in the house.

Stefanie Dejonckheere

Accountant

Nieuw item

Cijfergoochelaar en sporty spice. Zo kunnen we Stefanie gerust omschrijven. Gedurende de week helpt ze onze boekhouding draaiende te houden en in het weekend werkt ze vlijtig verder in de horeca. En alsof dat niet genoeg is, kan je haar heel geregeld terugvinden in de fitness. Of is dat misschien eerder om knappe kerels te spotten? Ze viel er in ieder geval toch voor de charmes - of spierballen - van haar vriend.

Anker

[]

Nicolas Trizzulla

Sales Executive (Menen)

Nieuw item

Zeg nooit Italiaan tegen deze Siciliaan. Zijn spaghetti carbonara – zonder roomsaus, uiteraard – en zelfgemaakte pizza’s zijn even hartelijk als de eerste indruk die hij maakt. Nicolas is fan van koken, rugby, conversaties die to the point zijn en joviale mensen.

Pieter-Jan Vandenberghe

Sales Executive (Menen)

Nieuw item

Onze eigen Paul D’Hoore is voetbalfan in hart en nieren: Brugge voor de resultaten, Kortrijk uit sympathie. Zijn beleggingstips zijn even legendarisch als zijn kennis van voetbalstatistieken. Bovendien is hij rap van tong en technisch een klepper. Vooral dat laatste. En de liefde voor hout? Die reikt eigenlijk verder dan Woodstoxx, want in zijn vrije tijd verkoopt deze commerçant al graag eens een palmboompje.

Anker

[]

Lander Catry

Sales Executive (Menen)

Lander Catry

Doet telkens opnieuw een vreugdedansje als hij een klant kan helpen. Het geheim achter zijn enthousiasme? Elke avond een verhaaltje voorlezen. Niet voor zichzelf, wel voor zijn dochter en straks ook zoon. “En aangezien mijn vrouw niet wil of kan koken, doe ik het. Rosbief met boontjes en kroketjes!”

Maxim Vandecasteele

Sales Executive (Gent)

Nieuw item

Als kleine jongen zag Maxim zichzelf al helemaal aan de slag als architect. Gelukkig voor ons is dat uiteindelijk toch anders uitgedraaid en versterkt hij tegenwoordig het sales team. De houtsector is nieuw voor hem, de liefde ervoor niet. Is hij eens niet druk in de weer, dan vind je hem achter het fornuis of op restaurant voor een gastronomisch hapje. Uiteraard neemt verder ook het gezin een speciaal plekje in. Een jaar geleden verwelkomden Maxim en vriendin namelijk hun kleine spruit Aude.

Anker

[]

Sander Libeert

Sales Executive (Gent)

Nieuw item

Sander heeft al sinds jaar en dag een passie voor hout; en dan vooral voor parket. Het leukste aan de job? Mensen helpen en adviseren, meedenken met de klant. Dat doet hij oprecht graag. Wanneer de boog eens niet gespannen staat, trekt hij het liefste zijn sportschoenen aan om een toertje te gaan lopen, tovert hij een hemelse maaltijd uit z’n hoed of spreekt hij af met vrienden. Favoriete vakantiebestemming? L’Italia! Zonder twijfel.

Tim Santy

Key Account Manager (Gent)

Nieuw item

Tim is wild van New York, heeft een hekel aan opdringere verkopers en doet de zaken liever goed dan te duiken in het onzekere. Speelde als forward basketbal en beschouwt Michael Jordan als de aardse weergave van God. Het liefst pakt hij uit met zijn totaalpakket. Aan houtoplossingen, wel te verstaan.

Anker

[]

Ward Loyson

Estimator - Customer Relations

Nieuw item

Ward geeft de voorzetten en laat anderen scoren – “Gelukkig zijn hier goede koppers.” Zelf speelt Ward voetbal, fietst hij en verslaat hij alle collega’s met een squashraket. Maar als je hem wil zien springen, stel je hem gewoon een vraag. Hij antwoordt sneller dan hij kan typen.

Gauthier Van Houte

Estimator - Customer Relations (Menen)

Nieuw item

Dat Gauthier een passie heeft voor al wat architectuur en design is, staat als een paal boven water. Logisch ook, want hij is reeds enkele jaren actief in de sector. Na zijn werkuren luistert hij al graag eens naar een nootje muziek of neemt hij zijn elektrische gitaar ter hand om er zelf wat akkoorden uit te slaan. Al deed hij dat laatste vroeger een pak meer dan tegenwoordig. Gauthier in drie woorden? Doordacht, rustgevend en creatief.

Anker

[]

Karen Decorte

Marketeer

Nieuw item

Vroeg zich als kind af hoe het heelal in elkaar zit – die vraag probeert ze nog steeds te beantwoorden – maar houdt vandaag vooral van backpacken en Japan in het bijzonder. Ze is competitief, zus van een Europees judotalent en passioneel. Zowel in marketing als in het leven.

Celine Libert

Marketeer

Nieuw item

Celine heeft drie oudere broers. Dat ze haar mannetje kan staan, is een understatement. Ze is verliefd op Noorwegen (en haar vriend) en vist moeiteloos haar eigen forel. Dat ze inventief en vindingrijk is? Dat zal wel. Naast een master in marketing speelt ze piano, viool én zijn haar tekeningen niet van een foto te onderscheiden.

Anker

[]

Evelyn Dekyvere

Product Manager - R&D

Nieuw item

Met Evelyn haalde Woodstoxx een creatieve duizendpoot en bezige bij in huis. Niet alleen op het werk, maar ook in haar vrije tijd. Evelyn steekt graag de handen uit de mouwen, of het nu is om meesterwerkjes in klei te maken of meubels een tweede leven te geven. Maar dat is lang niet alles, want in manlief en de twee zonen kruipt er eveneens heel wat tijd. Toch nog overschot? Dan is Evelyn altijd nog te vinden voor een etentje met vrienden of familie.

Siebe Salaets

R&D Assistant

Nieuw item

Sportief, enthousiast en geëngageerd? Dat moet over Siebe gaan! Hij startte zijn carrière bij ons als stagiair en besloot na afloop van de stageperiode nog een vervolg te breien aan zijn Woodstoxx-verhaal. Zo gezegd, zo gedaan! Tot groot jolijt van het team mogen we Siebe tegenwoordig dan ook onze collega noemen.

Anker

[]

Stijn Gevaert

Logistics Coördinator

Nieuw item

De kasseien van Parijs-Roubaix met de mountainbike of de perfecte orde bewaren in een hectisch magazijn: als een jongleur blijft Stijn de rust zelve in de meest stressvolle momenten. Als vader van twee is hij natuurlijk wat gewend.

Tommas Desmet

Buyer

Nieuw item

Thomas kan zowel bommen ontmijnen als vlechtjes maken. Het eerste heeft hij te danken aan zijn verleden als militair. Het tweede aan zijn twee dochters. In de week regelt hij nauwgezet de aankoop voor Woodstoxx. In het weekend is hij de Rots van Kruizeke: centrale verdediger in vierde provinciale.

Anker

[]

Ward Decherf

Warehouse

Nieuw item

Heeft een Woodstoxxer eens een mindere dag, dan passeert hij of zij best even langs het magazijn. Dankzij onze welgezinde Ward krijg je spontaan weer een glimlach op je snoet. Als geboren acteur weet hij als geen ander hoe je mensen aan het lachen brengt. Parket plaatsen deed hij vroeger als de beste, maar desondanks ging Ward toch voor een interne carrièreswitch. En daar zijn ze in het magazijn alleen maar dolgelukkig mee.

Anker

[]

Yves Lecluyse

Operations Manager

Nieuw item

Yves voor de vrienden. Chef voor de plaatsers. Volgens online persoonlijkheidstesten is hij analytisch en empathisch. Volgens de collega’s en zijn buren is hij gewoon een toffe pee. Zelfs al kijkt hij in het weekend naar Game of Thrones en concertvideo’s van Woodstock of Rammstein.

Simeon Dikomitis

Installation Manager

Nieuw item

Als je in de jaren 2000 fan was van gitaren, zag je Simeon ongetwijfeld optreden in je lokale jeugdhuis. De oud-gitarist van punkband Extortion kijkt al zijn hele leven op naar Michel Preud’homme maar is bovenal een praktische wizard. Esthetische verwachtingen vertaalt hij moeiteloos naar uitvoerbare oplossingen.

Anker

[]

Pieter Winne

Project Leader - Exterior

Nieuw item

Voor een fietstocht van 175 kilometer door de Vogezen draait hij zijn hand niet om. Net zoals hij probleemloos verschillende werven tegelijk aanstuurt. Het overzicht bewaren is waarschijnlijk zijn grootste talent, maar zijn grootste verwezenlijking is zijn kroost. Stem hem trouwens gerust tot minister: zijn eerste werkpunt is meer verlof voor iedereen.

Stijn Vanfleteren

Project Leader- Interior

Nieuw item

Stijn zou een uitstekende brandweerman zijn. Want brandjes blussen en snel inspelen op veranderende situaties kan hij als geen ander. Dat hij daarnaast een voorkeur heeft voor natuurlijk, vergrijsd hout en kickt op afgewerkte projecten zijn twee extra troeven. PS: Daag hem niet uit voor een spelletje basket. De kans dat je wint is erg klein.

Anker

[]

Vincent Hocepied

Project Leader- Interior

Nieuw item

Hij ruilde de ruwbouwmarkt in voor warm en verfijnd interieur. Als liefhebber van ambachten is hij vooral gek op verouderd parket in Hongaarse punt-patroon. Hout is voor Vincent een echte passie geworden. Gelukkig voor ons - want daar plukken we volop mee de vruchten van.

Samie Boudry

Project Leader - Interior

Nieuw item

Is helemaal gebeten door allerhande technieken die bijdragen aan een visueel mooie afwerking. Verbouwen is dan ook zijn hobby. Het liefst doet hij dat met moeilijke details en perfecte uitlijning. Het einde van zijn eigen meesterwerk komt stilaan in zicht: de volledige renovatie van een statig herenhuis.

Anker

[]

Nicolas Pascual

Project Leader - Exterior

Nieuw item

Noem hem gerust pietje-precies, want kwaliteit is voor Nicolas steeds het hoofddoel. Een perfecte afwerking, voor minder gaat hij niet. Hij zal dan ook altijd actief meedenken om tot een ideaal resultaat te komen. Tegelijkertijd trekt hij als fervent fietser, zwemmer en loper diezelfde mindset door in zijn hobby’s. ‘Druk druk druk’ dus, maar uiteraard krijgt ook het gezin een speciaal plekje in Nicolas’ agenda.

Jonas Allegaert

Project Leader - Interior

Nieuw item

Jonas is allerminst een nieuw gezicht, maar wel terug van weggeweest. Driewerf hoera! Ook hij was geen al te grote fan van “Life after Woodstoxx” en is sinds kort terug bij ons aan de slag - zij het wel als projectleider en niet langer als parketplaatser. Als we vragen wat hij in z’n vrije tijd zoal doet, zien we hem denken: “Welke vrije tijd?” Twee kids en een echtgenote zijn dan ook zo goed als een fulltime job.

Anker

[]

Kevin Verhamme

In-house Project Leader - Exterior

Nieuw item

Ongeveer staat niet in Kevins woordenboek. Het is juist of het is niet juist. Grijs bestaat niet. Kevin houdt van zekerheid, duidelijkheid en concrete afspraken. Dat maakt van hem een gedroomde calculator en projectvoorbereider. Hij droomt van deelname aan een ultrarun – 72 km van De Panne naar Koksijde, lopend. Liever hij dan wij.

Anthony Verhamme

In-house Project Leader - Interior

Nieuw item

Anthony is even secuur met cijfers en projecten als met zijn triatlontrainingen. Tot zes dagen per week zwemt, fietst of loopt hij. Om dat te combineren met zijn gezin zijn creativiteit en efficiëntie een noodzaak. Dat past, want op dat vlak is hij ook op de werfvloer ongeëvenaard.

Anker

[]

Amélie Vandenbussche

In-house Project Leader - Interior

Nieuw item

Het gras is nergens groener dan bij ons. Daar kan Amélie uit eigen ervaring over meespreken! Ze proefde eigenhandig van “Life after Woodstoxx” en stelde vast dat het niet beter was. Recent is ze dan ook opnieuw ons team komen vervoegen als interne projectleider. Dat is maar goed ook, want het gemis was groot. Amélie in drie woorden? Vrolijk, gedreven en “op haar best tussen ’t volk”. Welcome back girl!

Anker

[]

Team Belgiqa

Jeroen De Ruddere

Sales Executive

Nieuw item

Fervent mountainbiker, snowboarder en squasher. Al neemt de goesting wel af als er nadien geen bar in de buurt is. Nieuwsgierigheid is zijn tweede natuur, hout zijn eerste liefde. “Het leuke aan mijn job? Dat ik elke dag bij mensen kom die even enthousiast zijn over hout als ik.”

Louis Holvoet

Production Manager

Nieuw item

Was bijna de volgende Remco Evenepoel, maar verloor zijn hart aan Woodstoxx. Eerst als jobstudent, nu als business developer voor Woodproduxx. In plaats van een nieuwe fiets kocht hij een nieuw huis, maar zijn records op Strava staan nog altijd als een, euh, huis.

Anker

[]

Robin Debeuf

Production Supervisor

Nieuw item

Wat Gobelijn, Barabas en Zonnebloem zijn voor stripreeksen, is Robin voor Woodstoxx: de verwarde professor. Want waar anderen stoppen, vindt hij zelf de oplossingen uit. Een vliegende bol of grasmobiel staat nog niet op zijn palmares, wel brandvertragende gevels en unieke bevestigingssystemen. Als skateboarder en snowboarder is de kans niet onbestaande dat je hem tegen het lijf loopt in een spoeddienst naar keuze.

Thomas Delanoey

Assistance

Nieuw item

In zijn vrije tijd is hij fervente scoutsman en springt hij graag op z’n fiets. Bij Woodstoxx is hij een onmisbare helpende hand. Manusje van alles? Bij ons is het Thomasje van alles. Thomas springt bij om het even waar er werk te over is. Handen te kort in de productie? Een hele waslijst aan karweien in het magazijn? Geen nood! Thomas to the rescue!

Anker

[]

Vincent Reynaert

Production

Nieuw item

(...)

Tommy Hoflack

Production

Nieuw item

Zonder onze stielmannen, zou Belgiqa maar weinig voorstellen. We prijzen onszelf dan ook gelukkig dat we Tommy tot ons team mogen rekenen. Met zijn gouden handen geeft hij dag in dag uit het beste van zichzelf om tot een perfect resultaat te komen. Maar er is uiteraard ook een leven naast het hout. Het gezinsleven bijvoorbeeld, want ook daar steekt hij maar al te graag tijd in. Als het dan nog even kan zet hij al lopend nog wat kilometers op zijn teller of pikt hij met veel enthousiasme een rock of metalconcertje mee.

Anker

[]

Team Unicus

Dieter Demeyere

Construction Manager

Nieuw item

Buiten zijn werk is Dieter volop bezig met de training voor zijn eerste kwarttriatlon. Zonder gladde kuiten, weliswaar. Want daar doet hij niet aan mee. Naast een bikkelharde onderhandelaar leidt hij de dagelijkse werking van Unicus in goede, zeg maar beste, banen. Verliefd, verloofd en bijna getrouwd.

Simon Mailliard

Designer

Nieuw item

Omdat het leven van regisseur toch niet allemaal glitter and glamour is, ruilde Simon zijn studies film in voor een plek op de bouwwerf. Vandaag laat hij zijn creativiteit en praktisch inzicht de vrije loop voor architecturale gebouwen voor een instant vakantiegevoel. Achter zijn computer én op de werf.

Anker

[]

Anker

[]