Team Woodstoxx

Robbert Desmet

Chief Executive Officer

Nieuw item

Zowel zijn liefde voor hout als zijn zwakte voor snelheid kreeg Robbert met de paplepel mee. Vandaag scheert hij als woodlover vooral architecturaal hoge toppen. Zijn stemvolume gaat spontaan de hoogte in bij het aanschouwen van knap design en verrassende lijnen.

Grégory Minne

Chief Commercial Officer

Nieuw item

Hij spreekt zoals Lucky Luke schiet: sneller dan zijn schaduw. Ja, ooit had Gregory een pet met het opschrift ‘Rally is not a crime’, maar die jeugdzonde maakt hij vandaag goed met een onvoorwaardelijke liefde voor hout (en voor zijn vrouw, zoon en dochter, uiteraard).

Anker

[]

Stephanie Deltour

Management Assistant

Nieuw item

Supportert fier aan de zijlijn als haar twee dochters dansen en zwemmen. Als voormalig HR-Manager en manusje-van-alles mag ze de sfeer binnen Woodstoxx trots op haar conto schrijven. En de passie voor hout? Die is bij Stephanie alomtegenwoordig. In interieur en decoratie, maar eveneens in de liefde. Want als schrijnwerker heeft ook manlief van hout zijn beroep gemaakt.

Sofie De Cock

Financial Manager

Nieuw item

Analyses uitwerken, cijfers rapporteren… Sofie kan het als de beste. Ons boekhoudkundig genie werkt graag nauwkeurig en met oog voor detail. Buiten de werkuren is ze ook nog eens fulltime mama. Of euh… Taxi Mama. Want de dochters naar de chiro, dans- en tennisles voeren is al een job op zich. Schiet er daarna nog tijd over, dan is het volop quality time. Aperitiefje hier, etentje daar? Sofie is in the house.

Anker

[]

An-Sofie Vande Woestyne

Accountant

Nieuw item

An-Sofie ging het werkgeluk niet te ver van huis zoeken. Dat Woodstoxx op slechts een boogscheut van haar thuis in Wervik ligt, vindt ze helemaal top. Wanneer ze niet vlijtig met haar neus in de boekhouding zit, vinden we ze terug bij vrienden of haar kersverse hubby. Bij voorkeur ergens in een gezellig restaurantje, jawel, want ook lekker eten weet An-Sofie wel te pruimen.

Stefanie Dejonckheere

Accountant

Nieuw item

Cijfergoochelaar en sporty spice. Zo kunnen we Stefanie gerust omschrijven. Gedurende de week helpt ze onze boekhouding draaiende te houden en in het weekend werkt ze vlijtig verder in de horeca. En alsof dat niet genoeg is, kan je haar heel geregeld terugvinden in de fitness. Of is dat misschien eerder om knappe kerels te spotten? Ze viel er in ieder geval toch voor de charmes - of spierballen - van haar vriend.

Anker

[]

Pieter-Jan Vandenberghe

Sales Executive (Menen)

Nieuw item

Onze eigen Paul D’Hoore is voetbalfan in hart en nieren: Brugge voor de resultaten, Kortrijk uit sympathie. Zijn beleggingstips zijn even legendarisch als zijn kennis van voetbalstatistieken. Bovendien is hij rap van tong en technisch een klepper. Vooral dat laatste. En de liefde voor hout? Die reikt eigenlijk verder dan Woodstoxx, want in zijn vrije tijd verkoopt deze commerçant al graag eens een palmboompje.

Anker

[]

Lander Catry

Sales Executive (Menen)

Lander Catry

Doet telkens opnieuw een vreugdedansje als hij een klant kan helpen. Het geheim achter zijn enthousiasme? Elke avond een verhaaltje voorlezen. Niet voor zichzelf, wel voor zijn zoon en dochter. Past nadat hij een stevige maaltijd op tafel heeft getoverd  - wel te verstaan - want koken is zijn passie. Lievelingskostje? Rosbief met boontjes en kroketjes. Van 't beste!

Maxim Vandecasteele

Sales Executive (Gent)

Nieuw item

Als kleine jongen zag Maxim zichzelf al helemaal aan de slag als architect. Gelukkig voor ons is dat uiteindelijk toch anders uitgedraaid en versterkt hij tegenwoordig het sales team. De houtsector is nieuw voor hem, de liefde ervoor niet. Is hij eens niet druk in de weer, dan vind je hem achter het fornuis of op restaurant voor een gastronomisch hapje. Uiteraard neemt verder ook het gezin een speciaal plekje in.

Anker

[]

Tim Santy

Sales - Business Unit Manager

Nieuw item

Tim is wild van New York, heeft een hekel aan opdringere verkopers en doet de zaken liever goed dan te duiken in het onzekere. Speelde als forward basketbal en beschouwt Michael Jordan als de aardse weergave van God. Het liefst pakt hij uit met zijn totaalpakket. Aan houtoplossingen, wel te verstaan.

Anker

[]

Ward Loyson

Sales - Business Unit Manager

Nieuw item

Ward geeft de voorzetten en laat anderen scoren – “Gelukkig zijn hier goede koppers.” Zelf speelt Ward voetbal, fietst hij en verslaat hij alle collega’s met een squashraket. Maar als je hem wil zien springen, stel je hem gewoon een vraag. Hij antwoordt sneller dan hij kan typen.

Gauthier Van Houte

Estimator - Customer Relations (Gent)

Nieuw item

Dat Gauthier een passie heeft voor al wat architectuur en design is, staat als een paal boven water. Logisch ook, want hij is reeds enkele jaren actief in de sector. Na zijn werkuren luistert hij al graag eens naar een nootje muziek of neemt hij zijn elektrische gitaar ter hand om er zelf wat akkoorden uit te slaan. Al deed hij dat laatste vroeger een pak meer dan tegenwoordig. Gauthier in drie woorden? Doordacht, rustgevend en creatief.

Anker

[]

Amadeus Lagae

Estimator - Customer Relations (Menen)

Nieuw item

Een Ieperling in hart en nieren - ennèh - maar wel een diehard Club Brugge supporter. Met Woodstoxx is Amadeus aan zijn professionele proefstuk toe. Hij rondde vorig jaar zijn studies accountancy af en koos daarna vastberaden voor Woodstoxx, waar hij zich op vandaag over complexe calculaties buigt. Daarnaast slaat hij al graag een balletje op het padelveld, bij voorkeur met een frisse pint na afloop.

Arne Casteleyn

IT Manager

Nieuw item

Deze Roeselaarse hobbykok brandt tegenwoordig al onze IT-brandjes. Gelukkig maar, want intussen kunnen we al niet meer zonder. Arne in drie woorden? "Niets drie woorden. Ik ben gewoon een toffe kerel". Tjah, daar volgen we hem wel in. En als hij een dier was? "Volbloed golden retriever. Zonder twijfel."

Anker

[]

Celine Libert

Marketing Manager

Nieuw item

Celine heeft drie oudere broers. Dat ze haar mannetje kan staan, is dus een understatement. Ze trekt er graag op uit en vist moeiteloos haar eigen forel, maar geniet evenzeer van een goeie aperitief met vrienden, ergens op een zonnig terras. Of ze creatief en vindingrijk is? Natuurlijk, dat hoort nu eenmaal bij de job.

Lisa Eggermont

Digital Marketeer

Nieuw item

Deze Ingelmunsterse klepper versterkt het marketingteam met haar digitale knowhow - volgens haar dé perfecte combi, want zowel IT als marketing wisten haar altijd al te boeien. Buiten kantoor loop je ze tegen het lijf tijdens haar avondloopje of op wandel met cocker spaniel Nora, bij voorkeur vergezeld van haar vriend.

Anker

[]

Laurence Bouckaert

Product Manager

Nieuw item

Hard werken maar ook veel lachen, héél veel. Met Laurence heeft Woodstoxx er weer een topper bij. Vlotjes brengt ze structuur in de productchaos. Deze spring in 't veld ruilde de Zuid-Afrikaanse steppe een tiental jaar geleden in voor het Oost-Vlaamse Merendree. In het weekend durft ze al eens laat gaan stappen, maar op maandag staat ze er steeds fris en fruitig. Vree wijs.

Yves Lecluyse

Research & Development Manager

Nieuw item

Yves voor de vrienden. Chef voor het R&D team. Volgens online persoonlijkheidstesten is hij analytisch en empathisch. Volgens de collega’s en zijn buren is hij gewoon een toffe pee. Zelfs al kijkt hij in het weekend naar Game of Thrones en concertvideo’s van Woodstock of Rammstein.

Anker

[]

Siebe Salaets

Research & Development

Nieuw item

Sportief, enthousiast en geëngageerd? Dat moet over Siebe gaan! Hij startte zijn carrière bij ons als stagiair en besloot na afloop van de stageperiode nog een vervolg te breien aan zijn Woodstoxx-verhaal. Zo gezegd, zo gedaan! Tot groot jolijt van het team mogen we Siebe tegenwoordig dan ook onze collega noemen.

Anker

[]

Yves Comptdaer

Operational Manager

Nieuw item

Deze klepper kwam je misschien al wild juichend tegen in het Jan Breydelstadion, want naast operationeel en organisatorisch mastermind is Yves ook een trouwe Club Brugge supporter. Wanneer hij 's avonds zijn laptop toe klapt, trekt hij al graag eens zijn loopschoenen aan of geniet hij van een gezellig avondje tafelen. Yves in een notendop? Loyaal, eerlijk en - Let's keep it real - altijd met de voetjes op de grond.

Anker

[]

Stijn Gevaert

Logistics Coördinator

Nieuw item

De kasseien van Parijs-Roubaix met de mountainbike of de perfecte orde bewaren in een hectisch magazijn: als een jongleur blijft Stijn de rust zelve in de meest stressvolle momenten. Als vader van twee is hij natuurlijk wat gewend.

Tommas Desmet

Buyer

Nieuw item

Thomas kan zowel bommen ontmijnen als vlechtjes maken. Het eerste heeft hij te danken aan zijn verleden als militair. Het tweede aan zijn twee dochters. In de week regelt hij nauwgezet de aankoop voor Woodstoxx. In het weekend is hij de Rots van Kruizeke: centrale verdediger in vierde provinciale.

Anker

[]

Sep Demeyere

Logistics

Nieuw item

S.E.P. Kort en bondig. Deze topper vind je tegenwoordig terug in ons magazijn, naarstig aan het laden of lossen. Na de uren staat hij vol enthousiasme met de bal aan zijn voeten op het veld. Vroeger in 3de klasse, op vandaag in de 2de provinciale van Moorsele. Maar de absolute eerste plaats in zijn agenda? Die is uiteraard voor zijn kleine telg, Milo.

Michel Feys

Logistics

Nieuw item

Dat Michel onvermoeibaar is, is haast een understatement. Na het harde werk in ons magazijn, sport hij er nog naar hartenlust op los. Tennis, minivoetbal, groot voetbal, padel, fietsen... You name it, Michel doet het. Daarnaast is hij ook nog eens een sociale vogel. Je hoort het, voor deze kerel zijn er niet genoeg uren in een dag.

Anker

[]

Pieter Winne

Project Leader - Exterior

Nieuw item

Voor een fietstocht van 175 kilometer door de Vogezen draait hij zijn hand niet om. Net zoals hij probleemloos verschillende werven tegelijk aanstuurt. Het overzicht bewaren is waarschijnlijk zijn grootste talent, maar zijn grootste verwezenlijking is zijn kroost. Stem hem trouwens gerust tot minister: zijn eerste werkpunt is meer verlof voor iedereen.

Stijn Vanfleteren

Project Leader- Interior

Nieuw item

Stijn zou een uitstekende brandweerman zijn. Want brandjes blussen en snel inspelen op veranderende situaties kan hij als geen ander. Dat hij daarnaast een voorkeur heeft voor natuurlijk, vergrijsd hout en kickt op afgewerkte projecten zijn twee extra troeven. PS: Daag hem niet uit voor een spelletje basket. De kans dat je wint is erg klein.

Anker

[]

Vincent Hocepied

Project Leader- Interior

Nieuw item

Hij ruilde de ruwbouwmarkt in voor warm en verfijnd interieur. Als liefhebber van ambachten is hij vooral gek op verouderd parket in Hongaarse punt-patroon. Hout is voor Vincent een echte passie geworden. Gelukkig voor ons - want daar plukken we volop mee de vruchten van.

Samie Boudry

Project Leader - Interior

Nieuw item

Is helemaal gebeten door allerhande technieken die bijdragen aan een visueel mooie afwerking. Verbouwen is dan ook zijn hobby. Het liefst doet hij dat met moeilijke details en perfecte uitlijning. Het einde van zijn eigen meesterwerk komt stilaan in zicht: de volledige renovatie van een statig herenhuis.

Anker

[]

Jonas Allegaert

Project Leader - Interior

Nieuw item

Jonas is allerminst een nieuw gezicht, maar wel terug van weggeweest. Driewerf hoera! Ook hij was geen al te grote fan van “Life after Woodstoxx” en is sinds kort terug bij ons aan de slag - zij het wel als projectleider en niet langer als parketplaatser. Als we vragen wat hij in z’n vrije tijd zoal doet, zien we hem denken: “Welke vrije tijd?” Twee kids en een echtgenote zijn dan ook zo goed als een fulltime job.

Frederic Van Asten

Project Leader - Exterior

Nieuw item

De locals kennen hem als gewezen cafébaas van 'T Bankske, al ligt dat intussen in het verleden. Fré ging recent namelijk voor een radicale carrièreswitch, van het nachtleven naar het hout. Wanneer hij geen bouwwerven afschuimt springt hij al graag eens op de koersfiets. Maar ook het oude vertrouwde pintje kan hem nog steeds erg smaken.

Anker

[]

Robbe Naudts

Project Leader - Exterior

Nieuw item

De Michael Jordan van Woodstoxx, noemen we hem ook wel. Een ster op het basketbalveld van de Kortrijk Spurs - Top Division One - maar eveneens hier intern bij onze projectleiding. Moeiteloos brengt Robbe elke plaatsing op elke werf tot een goed einde. Hij scoort nu eenmaal graag. En dat is op het werk niet anders.

Alexander Reynaert

Project Leader - Exterior

Nieuw item

...

Anker

[]

Broos Verlinde

Project Leader - Exterior

Nieuw item

Onze huiseigen Eden Hazard keert met Woodstoxx in feite terug naar zijn echte passie. Na enkele jaren als projectleider in interieurafwerking, koos hij namelijk resoluut terug voor hout - waar hij initieel ook voor gestudeerd had. Thuiskomen dus. Als je Broos niet terugvindt op de werf, is hij waarschijnlijk ergens aan het jammen of achter de decks aan het experimenteren.

Anker

[]

Amélie Vandenbussche

In-house Project Leader - Interior

Nieuw item

Het gras is nergens groener dan bij ons. Daar kan Amélie uit eigen ervaring over meespreken! Ze proefde eigenhandig van “Life after Woodstoxx” en stelde vast dat het niet beter was. Ze is dan ook opnieuw ons team komen vervoegen als interne projectleider. Maar goed ook, want het gemis was groot. Amélie in drie woorden? Vrolijk, gedreven en “op haar best tussen ’t volk”.

Anthony Verhamme

In-house Project Leader - Interior

Nieuw item

Anthony is even secuur met cijfers en projecten als met zijn triatlontrainingen. Tot zes dagen per week zwemt, fietst of loopt hij. Om dat te combineren met zijn gezin zijn creativiteit en efficiëntie een noodzaak. Dat past, want op dat vlak is hij ook op de werfvloer ongeëvenaard.

Anker

[]

Nico Decaluwe

In-house Project Leader Exterior

Nieuw item

Woonachtig te Kortrijk, maar basketter bij Oostrozebeke. Nico is een sportieveling pur sang, maar behoudt tegelijkertijd ook een speciaal plekje voor muziek - rockmuziek, that is. Enthousiast als hij is voegt hij ook meteen daad bij woord, want als het even kan, pikt hij zelfs wat vrijwilligerswerk mee in concertzaal De Kreun. Zo zit hij meteen aan de bron. Bezige bij, deze kerel.

Stiene Minne

Sample Executive

Nieuw item

Woodstoxx' huiseigen Dancing Queen ondersteunt de projectleiding waar ze maar kan. Wanneer ze niet shakend met pompons staat te zwaaien of complexe disco moves naar voren brengt, multitaskt ze er op los. Niet op de dansvloer, wel op de werkvloer. Ze is bovendien allesbehalve een nieuw gezicht, want Stiene wist ons tijdens haar stage al te overtuigen van haar kwaliteiten. Way to go!

Anker

[]

Team Belgiqa

Jeroen De Ruddere

Sales Executive BENELUX

Nieuw item

Fervent mountainbiker, snowboarder en squasher. Al neemt de goesting wel af als er nadien geen bar in de buurt is. Nieuwsgierigheid is zijn tweede natuur, hout zijn eerste liefde. “Het leuke aan mijn job? Dat ik elke dag bij mensen kom die even enthousiast zijn over hout als ik.”

Simeon Dikomitis

Sales Executive UK

Nieuw item

Als je in de jaren 2000 fan was van gitaren, zag je Simeon ongetwijfeld optreden in je lokale jeugdhuis. De oud-gitarist van punkband Extortion kijkt al zijn hele leven op naar Michel Preud’homme maar is bovenal een praktische wizard. Esthetische verwachtingen vertaalt hij moeiteloos naar uitvoerbare oplossingen.

Anker

[]

Louis Holvoet

Production Manager

Nieuw item

Was bijna de volgende Remco Evenepoel, maar verloor zijn hart aan Woodstoxx. Eerst als jobstudent, nu als business developer voor Woodproduxx. In plaats van een nieuwe fiets kocht hij een nieuw huis, maar zijn records op Strava staan nog altijd als een, euh, huis.

Marie-Julie Decancq

Internal Sales Executive

Nieuw item

MJ voor de vrienden! En jawel, daar heeft ze er veel van. Buiten de werkuren gaat ze er dan ook maar al te graag mee op stap. Als het dan nog even kan pikt ze liefst ook nog wat quality time met de boyfriend en haar katje Coco mee. Belgiqa is haar eerste werkgever en dat kon niet beter meevallen. Ze heeft namelijk de tofste collega's.

Anker

[]

Vincent Reynaert

Production

Nieuw item

De passie voor hout zit er bij Vincent dik in. Want als je na een opleiding tuinaanleg toch vastberaden kiest voor hout, dan ben je er wel écht door gebeten. En dat merk je ook, want elke dag staat hij boordevol enthousiasme in ons atelier om er het allermooiste Belgiqa-parket uit zijn mouw te toveren. En na de werkuren? Dan vind je hem thuis terug in de keuken, achter het fornuis. Want ook van kokerellen heeft Vincent wel kaas gegeten.

Anker

[]

Steve Matton

Production

Nieuw item

Optimist tot in de kist! Steve staat altijd happy op de werkvloer. Logisch ook, want de teamspirit op de werkvloer, de leuke collega's en verantwoordelijkheid houden hem steeds op en top gemotiveerd. Na een productieve dag in ons atelier, kruipt hij vol passie op zijn crossmotor. Want Steve kennen we naast enthousiast en behulpzaam ook als een echte thrillseeker.

Thomas Delanoey

Production Assistant

Nieuw item

In zijn vrije tijd is hij fervente scoutsman en springt hij graag op z’n fiets. Bij Woodstoxx is hij een onmisbare helpende hand. Manusje van alles? Bij ons is het Thomasje van alles. Thomas springt bij om het even waar er werk te over is. Handen te kort in de productie? Een hele waslijst aan karweien in het magazijn? Geen nood! Thomas to the rescue!

Anker

[]

Ylennia Desmet

General Assistance

Nieuw item

Dat een jarenlang lidmaatschap bij de jeugdbeweging - als deelneemster en als leidster - je een en ander bijleert, daar is Ylennia het levende bewijs van. Deze dame weet van aanpakken. Én van brandjes blussen, want dat doet ze als de beste. Als rots in de branding springt Ylennia overal bij, waar dan ook.

Anker

[]

Team Unicus

Dieter Demeyere

Construction Manager

Nieuw item

Buiten zijn werk is Dieter volop bezig met de training voor zijn eerste kwarttriatlon. Zonder gladde kuiten, weliswaar. Want daar doet hij niet aan mee. Naast een bikkelharde onderhandelaar leidt hij de dagelijkse werking van Unicus in goede, zeg maar beste, banen. Verliefd, getrouwd en ondertussen ook al papa van een flinke zoon.

Simon Mailliard

Designer

Nieuw item

Omdat het leven van regisseur toch niet allemaal glitter and glamour is, ruilde Simon zijn studies film in voor een plek op de bouwwerf. Vandaag laat hij zijn creativiteit en praktisch inzicht de vrije loop voor architecturale gebouwen voor een instant vakantiegevoel. Achter zijn computer én op de werf.

Anker

[]

Anker

[]

Sven Keppens

Designer

Nieuw item

Onze laatste creatieve aanwinst binnen Unicus. Deze designgoochelaar kwam uit het verre Aaantweirpe om versterking te bieden aan ons team en zal ons binnenkort ook van daaruit vertegenwoordigen. Creatief, gefocust en een echte levensgenieter: zo is hij wel. Een whiskytje on the side? Al te graag! Maar wil je echt zijn aandacht winnen? Begin dan even over Japan. Daar is hij he-le-maal wild van.

Anker

[]

The Hub

Camille Verstraete

Manager The Hub Gent & Antwerpen

Nieuw item

Deze geboren multitasker zette een punt achter haar zelfstandig schoenenavontuur om ons team te komen vervoegen. En wat zijn we daar blij om! Op vandaag regelt ze het reilen en zeilen van The Hub, zowel voor Gent als voor Antwerpen. Telefoon, mails en meetings, allemaal tegelijkertijd? Camille can handle it. Ook daarbuiten kan ze trouwens goed haar mannetje staan. Met haar kickbox-moves legt ze je met één slag om.

Anker

[]