Team Woodstoxx

Team Woodstoxx

Robbert Desmet

Chief Executive Officer

Nieuw item

Zowel zijn liefde voor hout als zijn zwakte voor snelheid kreeg Robbert met de paplepel mee. Vandaag scheert hij als woodlover vooral architecturaal hoge toppen. Zijn stemvolume gaat spontaan de hoogte in bij het aanschouwen van knap design en verrassende lijnen.

Grégory Minne

Chief Commercial Officer

Nieuw item

Hij spreekt zoals Lucky Luke schiet: sneller dan zijn schaduw. Ja, ooit had Gregory een pet met het opschrift ‘Rally is not a crime’, maar die jeugdzonde maakt hij vandaag goed met een onvoorwaardelijke liefde voor hout (en voor zijn vrouw, zoon en dochter, uiteraard).

Anker

[]

Stephanie Deltour

Human Resources Manager aka “La Mama”

Nieuw item

Supportert fier aan de zijlijn als haar twee dochters dansen en zwemmen. Mamaskills die ze overigens ook op het werk kan inzetten, als meter van het ganse team. Als HR-verantwoordelijke en manusje-van-alles mag deze gangmaker de sfeer binnen Woodstoxx trots op haar conto schrijven. En de passie voor hout? Die is bij Stephanie alomtegenwoordig. In interieur en decoratie, maar eveneens in de liefde. Want als schrijnwerker heeft ook manlief van hout zijn beroep gemaakt.

Sofie De Cock

Financial Manager

Nieuw item

Analyses uitwerken, cijfers rapporteren… Sofie kan het als de beste. Ons boekhoudkundig genie werkt graag nauwkeurig en met oog voor detail. Buiten de werkuren is ze ook nog eens fulltime mama. Of euh… Taxi Mama. Want de dochters naar de chiro, dans- en tennisles voeren is al een job op zich. Schiet er daarna nog tijd over, dan is het volop quality time. Aperitiefje hier, etentje daar? Sofie is in the house.

Anker

[]

An-Sofie Vande Woestyne

Accountant

Nieuw item

An-Sofie ging het werkgeluk niet te ver van huis zoeken. Dat Woodstoxx op slechts een boogscheut van haar thuis in Wervik ligt, vindt ze helemaal top. Wanneer ze niet vlijtig met haar neus in de boekhouding zit, vinden we ze terug bij vrienden of haar kersverse hubby. Bij voorkeur ergens in een gezellig restaurantje, jawel, want ook lekker eten weet An-Sofie wel te pruimen.

Stefanie Dejonckheere

Accountant

Nieuw item

Cijfergoochelaar en sporty spice. Zo kunnen we Stefanie gerust omschrijven. Gedurende de week helpt ze onze boekhouding draaiende te houden en in het weekend werkt ze vlijtig verder in de horeca. En alsof dat niet genoeg is, kan je haar heel geregeld terugvinden in de fitness. Of is dat misschien eerder om knappe kerels te spotten? Ze viel er in ieder geval toch voor de charmes - of spierballen - van haar vriend.

Anker

[]

Nicolas Trizzulla

Sales Executive (Menen)

Nieuw item

Zeg nooit Italiaan tegen deze Siciliaan. Zijn spaghetti carbonara – zonder roomsaus, uiteraard – en zelfgemaakte pizza’s zijn even hartelijk als de eerste indruk die hij maakt. Nicolas is fan van koken, rugby, conversaties die to the point zijn en joviale mensen.

Pieter-Jan Vandenberghe

Sales Executive (Menen)

Nieuw item

Onze eigen Paul D’Hoore is voetbalfan in hart en nieren: Brugge voor de resultaten, Kortrijk uit sympathie. Zijn beleggingstips zijn even legendarisch als zijn kennis van voetbalstatistieken. Bovendien is hij rap van tong en technisch een klepper. Vooral dat laatste. En de liefde voor hout? Die reikt eigenlijk verder dan Woodstoxx, want in zijn vrije tijd verkoopt deze commerçant al graag eens een palmboompje.

Anker

[]

Lander Catry

Sales Executive (Menen)

Lander Catry

Doet telkens opnieuw een vreugdedansje als hij een klant kan helpen. Het geheim achter zijn enthousiasme? Elke avond een verhaaltje voorlezen. Niet voor zichzelf, wel voor zijn zoon en dochter. “En aangezien mijn vrouw niet wil of kan koken, doe ik het. Rosbief met boontjes en kroketjes!”

Maxim Vandecasteele

Sales Executive (Gent)

Nieuw item

Als kleine jongen zag Maxim zichzelf al helemaal aan de slag als architect. Gelukkig voor ons is dat uiteindelijk toch anders uitgedraaid en versterkt hij tegenwoordig het sales team. De houtsector is nieuw voor hem, de liefde ervoor niet. Is hij eens niet druk in de weer, dan vind je hem achter het fornuis of op restaurant voor een gastronomisch hapje. Uiteraard neemt verder ook het gezin een speciaal plekje in. Een jaar geleden verwelkomden Maxim en vriendin namelijk hun kleine spruit Aude.

Anker

[]

Tim Santy

Sales Executive (Gent)

Nieuw item

Tim is wild van New York, heeft een hekel aan opdringere verkopers en doet de zaken liever goed dan te duiken in het onzekere. Speelde als forward basketbal en beschouwt Michael Jordan als de aardse weergave van God. Het liefst pakt hij uit met zijn totaalpakket. Aan houtoplossingen, wel te verstaan.

Ireen De Loof

Sales Executive (Gent)

Nieuw item

De deur gaat nog maar open of ze staat al helemaal paraat. Ireen springt voor onze klanten als geen ander. En dat vindt de Oudenaardse deerne dan ook meteen het leukste aan haar job - naast haar collega's uiteraard! Als ze haar diploma had gevolgd, stond Ireen nu wellicht voor de klas, maar gelukkig voor ons vindt ze het bij Woodstoxx véél leuker. Duh.

Anker

[]

Ward Loyson

Estimator - Customer Relations

Nieuw item

Ward geeft de voorzetten en laat anderen scoren – “Gelukkig zijn hier goede koppers.” Zelf speelt Ward voetbal, fietst hij en verslaat hij alle collega’s met een squashraket. Maar als je hem wil zien springen, stel je hem gewoon een vraag. Hij antwoordt sneller dan hij kan typen.

Gauthier Van Houte

Estimator - Customer Relations (Gent)

Nieuw item

Dat Gauthier een passie heeft voor al wat architectuur en design is, staat als een paal boven water. Logisch ook, want hij is reeds enkele jaren actief in de sector. Na zijn werkuren luistert hij al graag eens naar een nootje muziek of neemt hij zijn elektrische gitaar ter hand om er zelf wat akkoorden uit te slaan. Al deed hij dat laatste vroeger een pak meer dan tegenwoordig. Gauthier in drie woorden? Doordacht, rustgevend en creatief.

Anker

[]

Amadeus Lagae

Estimator - Customer Relations (Menen)

Nieuw item

Een Ieperling in hart en nieren - ennèh - maar wel een diehard Club Brugge supporter. Met Woodstoxx is Amadeus aan zijn professionele proefstuk toe. Hij rondde vorig jaar zijn studies accountancy af en koos daarna vastberaden voor Woodstoxx, waar hij zich op vandaag over complexe calculaties buigt. Daarnaast slaat hij al graag een balletje op het padelveld, bij voorkeur met een frisse pint na afloop.

Arne Casteleyn

IT Expert

...

Anker

[]

Celine Libert

Marketing Manager

Nieuw item

Celine heeft drie oudere broers. Dat ze haar mannetje kan staan, is dus een understatement. Ze is verliefd op Italië en Noorwegen (en haar vriend) en vist moeiteloos haar eigen forel. Dat ze inventief en vindingrijk is? Dat zal wel. Naast een master in marketing speelt ze piano, viool én zijn haar tekeningen niet van een foto te onderscheiden.

Sébastien Djeddah

Digital Marketing Coordinator

Nieuw item

Behold, onze huiseigen Arnold Schwarzenegger! Na de werkuren legt Sébastien zich vol overgave toe op zijn fitness. Zelfs van een wedstrijdje links of rechts is hij niet vies. Maar vergis je niet, want achter de spierballen van deze kolos schuilt een peperkoeken hart en een echte neus voor digital marketing.

Anker

[]

Laurence Bouckaert

Product Manager

Nieuw item

Hard werken maar ook veel lachen, héél veel. Met Laurence heeft Woodstoxx er weer een topper bij. Vlotjes brengt ze structuur in de productchaos. Deze spring in 't veld ruilde de Zuid-Afrikaanse steppe een tiental jaar geleden in voor het Oost-Vlaamse Merendree. In het weekend durft ze al eens laat gaan stappen, maar op maandag staat ze er steeds fris en fruitig. Vree wijs.

Yves Lecluyse

Research & Development Manager

Nieuw item

Yves voor de vrienden. Chef voor het R&D team. Volgens online persoonlijkheidstesten is hij analytisch en empathisch. Volgens de collega’s en zijn buren is hij gewoon een toffe pee. Zelfs al kijkt hij in het weekend naar Game of Thrones en concertvideo’s van Woodstock of Rammstein.

Anker

[]

Robin Debeuf

Research & Development

Nieuw item

Wat Gobelijn, Barabas en Zonnebloem zijn voor stripreeksen, is Robin voor Woodstoxx: de verwarde professor. Want waar anderen stoppen, vindt hij zelf de oplossingen uit. Een vliegende bol of grasmobiel staat nog niet op zijn palmares, wel brandvertragende gevels en unieke bevestigingssystemen. Als skateboarder en snowboarder is de kans niet onbestaande dat je hem tegen het lijf loopt in een spoeddienst naar keuze.

Siebe Salaets

Research & Development

Nieuw item

Sportief, enthousiast en geëngageerd? Dat moet over Siebe gaan! Hij startte zijn carrière bij ons als stagiair en besloot na afloop van de stageperiode nog een vervolg te breien aan zijn Woodstoxx-verhaal. Zo gezegd, zo gedaan! Tot groot jolijt van het team mogen we Siebe tegenwoordig dan ook onze collega noemen.

Anker

[]

Bruno Verhaeghe

Research & Development Support

Nieuw item

Onvermoeibaar zaagt Bruno er steeds op los in ons atelier. Letterlijk dan! Zeker en vast niet figuurlijk, want klagen staat niet in zijn woordenboek. We zien hem dan ook een klein beetje als onze held, want geen Bruno betekent geen stalen. En die hebben we o zo hard nodig. Die overload aan energie uit zich ook naast het werk. Fietsen, lopen, duathlon, strandraces... Geen enkele uitdaging is te veel voor deze atleet!

Yves Comptdaer

Operational Manager

Nieuw item

...

Anker

[]

Stijn Gevaert

Logistics Coördinator

Nieuw item

De kasseien van Parijs-Roubaix met de mountainbike of de perfecte orde bewaren in een hectisch magazijn: als een jongleur blijft Stijn de rust zelve in de meest stressvolle momenten. Als vader van twee is hij natuurlijk wat gewend.

Tommas Desmet

Buyer

Nieuw item

Thomas kan zowel bommen ontmijnen als vlechtjes maken. Het eerste heeft hij te danken aan zijn verleden als militair. Het tweede aan zijn twee dochters. In de week regelt hij nauwgezet de aankoop voor Woodstoxx. In het weekend is hij de Rots van Kruizeke: centrale verdediger in vierde provinciale.

Anker

[]

Sep Demeyere

Warehouse

...

Anker

[]

Pieter Winne

Project Leader - Exterior

Nieuw item

Voor een fietstocht van 175 kilometer door de Vogezen draait hij zijn hand niet om. Net zoals hij probleemloos verschillende werven tegelijk aanstuurt. Het overzicht bewaren is waarschijnlijk zijn grootste talent, maar zijn grootste verwezenlijking is zijn kroost. Stem hem trouwens gerust tot minister: zijn eerste werkpunt is meer verlof voor iedereen.

Stijn Vanfleteren

Project Leader- Interior

Nieuw item

Stijn zou een uitstekende brandweerman zijn. Want brandjes blussen en snel inspelen op veranderende situaties kan hij als geen ander. Dat hij daarnaast een voorkeur heeft voor natuurlijk, vergrijsd hout en kickt op afgewerkte projecten zijn twee extra troeven. PS: Daag hem niet uit voor een spelletje basket. De kans dat je wint is erg klein.

Anker

[]

Vincent Hocepied

Project Leader- Interior

Nieuw item

Hij ruilde de ruwbouwmarkt in voor warm en verfijnd interieur. Als liefhebber van ambachten is hij vooral gek op verouderd parket in Hongaarse punt-patroon. Hout is voor Vincent een echte passie geworden. Gelukkig voor ons - want daar plukken we volop mee de vruchten van.

Samie Boudry

Project Leader - Interior

Nieuw item

Is helemaal gebeten door allerhande technieken die bijdragen aan een visueel mooie afwerking. Verbouwen is dan ook zijn hobby. Het liefst doet hij dat met moeilijke details en perfecte uitlijning. Het einde van zijn eigen meesterwerk komt stilaan in zicht: de volledige renovatie van een statig herenhuis.

Anker

[]

Jonas Allegaert

Project Leader - Interior

Nieuw item

Jonas is allerminst een nieuw gezicht, maar wel terug van weggeweest. Driewerf hoera! Ook hij was geen al te grote fan van “Life after Woodstoxx” en is sinds kort terug bij ons aan de slag - zij het wel als projectleider en niet langer als parketplaatser. Als we vragen wat hij in z’n vrije tijd zoal doet, zien we hem denken: “Welke vrije tijd?” Twee kids en een echtgenote zijn dan ook zo goed als een fulltime job.

Frederic Van Asten

Project Leader - Exterior

...

Anker

[]

Robbe Naudts

Project Leader - Exterior

Nieuw item

De Michael Jordan van Woodstoxx, noemen we hem ook wel. Een ster op het basketbalveld van de Kortrijk Spurs - Top Division One - maar eveneens hier intern bij onze projectleiding. Moeiteloos brengt Robbe elke plaatsing op elke werf tot een goed einde. Hij scoort nu eenmaal graag. En dat is op het werk niet anders.

Alexander Reynaert

Project Leader - Exterior

...

Anker

[]

Amélie Vandenbussche

In-house Project Leader - Interior

Nieuw item

Het gras is nergens groener dan bij ons. Daar kan Amélie uit eigen ervaring over meespreken! Ze proefde eigenhandig van “Life after Woodstoxx” en stelde vast dat het niet beter was. Recent is ze dan ook opnieuw ons team komen vervoegen als interne projectleider. Dat is maar goed ook, want het gemis was groot. Amélie in drie woorden? Vrolijk, gedreven en “op haar best tussen ’t volk”. Welcome back!

Anthony Verhamme

In-house Project Leader - Interior

Nieuw item

Anthony is even secuur met cijfers en projecten als met zijn triatlontrainingen. Tot zes dagen per week zwemt, fietst of loopt hij. Om dat te combineren met zijn gezin zijn creativiteit en efficiëntie een noodzaak. Dat past, want op dat vlak is hij ook op de werfvloer ongeëvenaard.

Anker

[]

Team Belgiqa

Jeroen De Ruddere

Sales Executive BENELUX

Nieuw item

Fervent mountainbiker, snowboarder en squasher. Al neemt de goesting wel af als er nadien geen bar in de buurt is. Nieuwsgierigheid is zijn tweede natuur, hout zijn eerste liefde. “Het leuke aan mijn job? Dat ik elke dag bij mensen kom die even enthousiast zijn over hout als ik.”

Simeon Dikomitis

Sales Executive UK

Nieuw item

Als je in de jaren 2000 fan was van gitaren, zag je Simeon ongetwijfeld optreden in je lokale jeugdhuis. De oud-gitarist van punkband Extortion kijkt al zijn hele leven op naar Michel Preud’homme maar is bovenal een praktische wizard. Esthetische verwachtingen vertaalt hij moeiteloos naar uitvoerbare oplossingen.

Anker

[]

Louis Holvoet

Production Manager

Nieuw item

Was bijna de volgende Remco Evenepoel, maar verloor zijn hart aan Woodstoxx. Eerst als jobstudent, nu als business developer voor Woodproduxx. In plaats van een nieuwe fiets kocht hij een nieuw huis, maar zijn records op Strava staan nog altijd als een, euh, huis.

Marie-Julie Decancq

Internal Sales Executive

Nieuw item

MJ voor de vrienden! En jawel, daar heeft ze er veel van. Buiten de werkuren gaat ze er dan ook maar al te graag mee op stap. Als het dan nog even kan pikt ze liefst ook nog wat quality time met de boyfriend en haar katje Coco mee. Belgiqa is haar eerste werkgever en dat kon niet beter meevallen. Ze heeft namelijk de tofste collega's.

Anker

[]

Vincent Reynaert

Production

Nieuw item

De passie voor hout zit er bij Vincent dik in. Want als je na een opleiding tuinaanleg toch vastberaden kiest voor hout, dan ben je er wel écht door gebeten. En dat merk je ook, want elke dag staat hij boordevol enthousiasme in ons atelier om er het allermooiste Belgiqa-parket uit zijn mouw te toveren. En na de werkuren? Dan vind je hem thuis terug in de keuken, achter het fornuis. Want ook van kokerellen heeft Vincent wel kaas gegeten.

Tommy Hoflack

Production

Nieuw item

Zonder onze stielmannen, zou Belgiqa maar weinig voorstellen. We prijzen onszelf dan ook gelukkig dat we Tommy tot ons team mogen rekenen. Met zijn gouden handen geeft hij dag in dag uit het beste van zichzelf om tot een perfect resultaat te komen. Maar er is uiteraard ook een leven naast het hout. Het gezinsleven bijvoorbeeld, want ook daar steekt hij maar al te graag tijd in. Als het dan nog even kan zet hij al lopend nog wat kilometers op zijn teller of pikt hij met veel enthousiasme een rock of metalconcertje mee.

Anker

[]

Steve Matton

Production

Nieuw item

...

Thomas Delanoey

Production Assistant

Nieuw item

In zijn vrije tijd is hij fervente scoutsman en springt hij graag op z’n fiets. Bij Woodstoxx is hij een onmisbare helpende hand. Manusje van alles? Bij ons is het Thomasje van alles. Thomas springt bij om het even waar er werk te over is. Handen te kort in de productie? Een hele waslijst aan karweien in het magazijn? Geen nood! Thomas to the rescue!

Anker

[]

Ylennia Desmet

General Assistance

Nieuw item

Dat een jarenlang lidmaatschap bij de jeugdbeweging - als deelneemster en als leidster - je een en ander bijleert, daar is Ylennia het levende bewijs van. Deze dame weet van aanpakken. Én van brandjes blussen, want dat doet ze als de beste. Als rots in de branding springt Ylennia overal bij, waar dan ook.

Anker

[]

Team Unicus

Dieter Demeyere

Construction Manager

Nieuw item

Buiten zijn werk is Dieter volop bezig met de training voor zijn eerste kwarttriatlon. Zonder gladde kuiten, weliswaar. Want daar doet hij niet aan mee. Naast een bikkelharde onderhandelaar leidt hij de dagelijkse werking van Unicus in goede, zeg maar beste, banen. Verliefd, verloofd en bijna getrouwd.

Simon Mailliard

Designer

Nieuw item

Omdat het leven van regisseur toch niet allemaal glitter and glamour is, ruilde Simon zijn studies film in voor een plek op de bouwwerf. Vandaag laat hij zijn creativiteit en praktisch inzicht de vrije loop voor architecturale gebouwen voor een instant vakantiegevoel. Achter zijn computer én op de werf.

Anker

[]

Anker

[]

Sven Keppens

Designer

...

Anker

[]

The Hub

Camille Verstraete

Manager The Hub Gent & Antwerpen

Nieuw item

Deze geboren multitasker zette een punt achter haar zelfstandig schoenenavontuur om ons team te komen vervoegen. En wat zijn we daar blij om! Op vandaag regelt ze het reilen en zeilen van The Hub, zowel voor Gent als voor Antwerpen. Telefoon, mails en meetings, allemaal tegelijkertijd? Camille can handle it. Ook daarbuiten kan ze trouwens goed haar mannetje staan. Met haar kickbox-moves legt ze je met één slag om.

Anker

[]