Thyzo Luchtbevochtiger Luchtontvochtiger

Prijs 578,38 incl. BTW

THA146 luchtbevochtiger

Zeer grote capaciteit luchtbevochtiger

Uiterst effectieve koud water luchtbevochtiger met nauwkeurige hygrostaat en groot waterreservoir van 34 ltr. Zeer grote capaciteit. Verrijdbaar en geschikt voor ruimtes tot max. 450 m3.

Een te lage relatieve luchtvochtigheid kan allerlei klachten en kwalen veroorzaken. De droge lucht onttrekt vocht uit de omgeving zoals vloeren, meubilair, antiek, schilderijen en muziekinstrumenten, waardoor schade kan ontstaan. Ook mensen hebben last van droge lucht, waardoor allerlei irritaties, zoals prikkelende ogen, geïrriteerde lenzen, schrale lippen, een droge huid en hoofdpijn kunnen ontstaan. In koude perioden is de lucht droger dan in warme perioden en door centrale verwarming wordt de lucht extra droog. De luchtvochtigheid binnen kan zelfs dalen tot 10% r.v. De ideale luchtvochtigheid ligt tussen de 50 tot 60% r.v.

De THA146 luchtbevochtiger is een uiterst effectieve koudwater bevochtiger met een zeer grote capaciteit. De ingebouwde nauwkeurige hygrostaat van de THA146 houdt de luchtvochtigheid automatisch op het door u gewenste peil. Een ventilator blaast de stoffige droge lucht door het natte bevochtigingsfilter, waarna de bevochtigde, schone lucht weer de ruimte wordt ingeblazen zonder water-, kalk- en mineraal-neerslag. De THA146 elimineert ook statische elektriciteit, dat ten goede komt aan computers en opslagmedia. Het grote waterreservoir van 34 liter zorgt voor een lange werkingsduur zonder oponthoud, maar kan zo nodig ook op een (optionele) permanente watertoevoer worden aangesloten. De solide techniek van de THA146 is behuisd in een stevige metalen omkasting. Het geheel is verrijdbaar en stekkerklaar, dus direct klaar voor gebruik. De THA146 slaat automatisch af zodra het waterreservoir leeg is.

Techniek: koudwater
Netspanning: 230v/50 Hz
Max. vermogen: 53W
Capaciteit: 60l/24 uur bij 21,2°C/RV 30%
Inhoud reservoir: 34 liter
Luchtcapaciteit: 350 tot 800 m3/uur
Max. ruimte(advies): 350 m2
Geluid: 29 tot 42 dBA
Bediening: panel, handmatig
Hygrostaat: ja
Wateraansluiting: optioneel
Werkingsstanden: 2
Plaatsing: verrijdbaar
Gewicht: 18,6 kg
Afmetingen: (hxbxd) 720x625x315 mm
Behuizing: staal, grill: kunststof
Kleur: wit
Garantie: 1 jaar
Normering: CE