Woca Onderhoudsolie Wit 1L

Prijs 23,00 incl. BTW
Download de technische fiche

WOCA Onderhoudsolie Wit

Dit product is voor olievloeren. Onderhoudsolie wit voor geoliede houten vloeren voorziet uw geoliede houten vloer 1 tot 2 keer per jaar van een nieuwe naturel olielaag. Onderhoudsolie het beste altijd gebruiken in combinatie met intensiefreiniger voor het verwijderen van vuil en oude zeeplagen. Verbruik 1ltr/50m².

Onderhoudsolie wordt gebruikt voor het onderhoud van geoliede vloeren. Naturel wordt gebruikt voor naturel geoliede vloeren, wit voor wit geoliede vloeren. Onderhoudsolie wordt gebruikt voor een afsluitende polijstbehandeling en het doorlopend onderhoud van geoliede vloeren.


Resultaat


Onderhoudsolie maakt de vloer extra slijtvast in de bovenste poriënlaag. Tegelijkertijd krijgt het hout een optimale finish, die de nerfstructuur en kleurnuances van het hout mooi laat uitkomen.


Gebruiksaanwijzing


De onderhoudsolie kan handmatig met een wringmop worden aangebracht .


Nabehandeling


Niet noodzakelijk.


Reiniging en onderhoud


Een geoliede vloer die een finish heeft gekregen met WOCA Onderhoudsolie, moet regelmatig worden bijgehouden met WOCA Natuurzeep. De oliebehandeling wordt opgefrist door steeds nieuwe onderhoudsolie aan te brengen. Dieptereiniging met WOCA Intensiefreiniger (enkel indien nodig).

  • Voor onderhoud van alle geoliede houten vloeren
  • Eenvoudig handmatig of machinaal aan te brengen
  • Woonbiologisch aanbevolen