Complete ontzorging: van eerste opmeting tot installatie

Anker

[]

Nieuw item
Anker

[]

Wil je je interieur nieuw leven inblazen? Ben je je huis aan het renoveren?

Parket geeft elk interieur meteen een warme en verfijnde uitstraling. Bovendien is het onderhoudsvriendelijk en divers in stijl en kleur. Een droom van een vloer dus.

Bij Woodstoxx zorgen we ervoor dat jouw droomvloer werkelijkheid wordt. Wij bieden een complete service, van afbraakwerken tot plaatsing, waarbij kwaliteit en vakmanschap centraal staan. We nemen al jouw zorgen uit handen en brengen jouw visie tot leven.

Ontdek de vloer die bij jou past in onze belevingscentra in Menen, Gent of Antwerpen.

Bezoek onze showroom in Gent voor verfrissende ideeën, de hele zomer lang. In Antwerpen en Menen kan je tot en met 19 juli terecht. Maak snel een afspraak en ontdek alles!

Afspraak maken

Anker

[]

Nieuw item

Een vloer om op te leven

Spelende kinderen, huisdieren of onverwachte vlekken... Een vloer moet het dagelijkse leven aankunnen. We begrijpen dat je huis een oase van rust moet zijn zonder te veel zorgen. Daarom is onze parketvloer uitgerust met de WoodShield-afwerking, die zorgt voor een moeiteloze schoonmaak en onderhoud. Zo kun je levenslang genieten van je prachtige parket, zonder gedoe.

Anker

[]

Anker

[]

Eigentijds, retro of tijdloos

Van een strakke stijl met lamel op kant tot retro chique met een visgraatmotief, alles is mogelijk. Naast de kleur en textuur van een parket bepaalt het legpatroon grotendeels de look & feel van je interieur. Dankzij het ruime assortiment bij Woodstoxx wordt jouw parketdroom werkelijkheid. Voor elk budget een vloeroplossing.

Nieuw item
Anker

[]

Anker

[]

Nieuw item

Een parketvloer bij je thuis in 5 stappen:

Droom je van parket, maar weet je niet waar te beginnen? Dankzij onze A tot Z ontzorging kan je jouw droomvloer waarmaken zonder onnodige stress.

1. Bezoek een van onze belevingscentra in Menen, Gent en Antwerpen.

2. Opmeting bij jou thuis om jouw noden in kaart te brengen

3. Bevestiging offerte en planning. Het aftellen kan nu écht beginnen

4. Installatie en afwerking tot in de puntjes door ons (inclusief plinten)

5. Genieten maar van je nieuwe vloer!

Anker

[]

Anker

[]

Get in touch

Even overleggen over jouw project? Dat kan zeker!

Maak een afspraak in één van onze showrooms en ontdek alle mogelijkheden.

Anker

[]

In de kijker

Onze verschillende collecties bieden een uitgebreide waaier aan mogelijkheden voor elk budget. Ontdek hier enkele topfavorieten van onze klanten.

Anker

[]

Nieuw item

Provence

De Provence collectie biedt Woodstoxx kwaliteit voor een scherp budget. Planken van 15cm breed en 120cm lang, met een toplaag van 3mm en een solide afwerking.

ONTDEK PROVENCE

Nieuw item

London

De London collectie is interessant geprijsd en biedt meer opties in selecties. Planken van 19cm breed en 190cm lang, met een toplaag van 3,5mm en een solide afwerking.

ONTDEK LONDON

Nieuw item

Belgiqa

Belgiqa biedt een brede waaier aan mogelijkheden: van vaste breedtes met verweerde kleuren tot het allerfijnste maatwerk volgens de specifieke noden van jouw interieur.

ONTDEK BELGIQA

Anker

[]