Karaktervloeren

Nieuw item
Anker

[]

Natural beauty

Karaktervloeren hebben hun weg naar de huiskamer helemaal teruggevonden. Gelikte, egale planken maken steeds vaker plaats voor rustiekere alternatieven. Een flinke knoop of een droogbarst zijn daarbij de regel en niet langer de uitzondering. Van flawless naar flawsome; imperfectie is schoonheid. Een echte terugkeer naar het authentieke karakter van hout.

In onze belevingscentra in Menen, Gent en Antwerpen vind je een mooie selectie terug. Van licht rustieke tot échte karaktervloeren.  Ons salesteam adviseert je met plezier bij de juiste keuze. Grote of kleine projecten, wij denken vooral in termen van geslaagde projecten.

MAAK EEN AFSPRAAK

Anker

[]

Anker

[]

"Steeds meer mensen stappen af van de klassieke, strakke Prime vloer. Kleine imperfecties geven al snel meer warmte aan een interieur."

Tim Santy - Head of Sales

Nieuw item
Anker

[]

Nieuw item

Kwaliteit met karakter

Mooie lengtes en keuze tussen verschillende breedtes; een rustieke vloer betekent allerminst een ondergeschikt product. Wel integendeel. In de hedendaagse interieurtrends is er een heuse revival aan de gang. En hoewel de oppervlakte bewust enige imperfecties vertoont in de vorm van knopen of barsten, blijft de kwaliteit van de vloer verder onberispelijk. Met een rustieke vloer kies je simpelweg voor een authentieke, karaktervolle look.

VRAAG EEN OFFERTE

Anker

[]

Vriendelijk geprijsd

Jawel, karaktervloeren zijn er voor elk budget. Een mooie vloer hoeft allerminst onbetaalbaar te zijn. Let wel: een complex gekleurde vloer, blijft een arbeidsintensieve vloer - rustiek of niet. Maar het productaanbod is uitgebreid en de mogelijkheden legio. Bovendien kunnen we dankzij gunstige aankoopprijzen tot het einde van het jaar heel wat vloeren aan een interessante prijs aanbieden. Ons salesteam maakt met plezier tijd vrij om met je mee te denken en zo de gepaste vloer te vinden voor jouw project.

MAAK EEN AFSPRAAK

Nieuw item
Anker

[]

Karakter in beeld

Anker

[]

Nieuw item

Eclecticisme ten top. Een smaakvolle mix van ethnische toetsen en strak design. Neusje van de zalm? De prachtige Belgiqa vloer in BQO 811 Madder Brown in de sortering rustiek AB.

ONTDEK DIT PROJECT

Niet enkel het eten is hier om van te smullen. Ook het interieur van sterrenzaak Rebelle mag er wezen. A touch of pink, afgewerkt met een custom rustieke Belgiqa vloer in de sortering Art.

ONTDEK DIT PROJECT

Nieuw item

Eighties vibes in een modern jasje. Lichte ruimtes en warme houten toetsen maken van dit huis een thuis. Voor de vloer werd gekozen voor Belgiqa Fumé Blanc in de sortering rustiek AB.

ONTDEK DIT PROJECT

Anker

[]

Eindeloze mogelijkheden

Karaktervloeren zijn er uiteraard in gewone planken, maar helemaal next level is een karaktervloer in patroon. Wens jij graag een parketvloer in visgraatmotief, met een knoopje links en rechts? Dan kan dat helemaal. Ook met afmetingen kan er perfect gespeeld worden. The choice is yours.

Langskomen? Zeker!
Boek hieronder je afspraak.

MAAK EEN AFSPRAAK

Anker

[]

Nieuw item
Anker

[]