Onze Diensten

Woodstoxx - Uw vaste partner voor de aankoop én uitvoering van hout voor uw project !

Woodstoxx, de toenmalige stockverkoper van parket en laminaat, is vandaag de dag uitgegroeid tot dé Belgische kwaliteitsspeler voor de realisatie van verschillende houten toepassingen. Onze missie is simpel en duidelijk: we willen de warmte van hout op een innovatieve manier overbrengen in elk project, zowel voor particulier als voor bouw -en renovatieprojecten.

Klantenbegeleiding

Bij Woodstoxx begeleiden we onze klanten met passie. We ontvangen graag particuliere en zakelijke klanten in onze showrooms in Menen en Gent, waar we tot in de kleinste details proberen te weten te komen wat de klant precies zoekt.

Dankzij onze belevingscentra, kunnen onze klanten het hout voelen, ruiken en zien in al zijn glorie. Voor de verschillende toepassingen, van terras tot gevelbekleding en echte houten vloeren, zullen onze verkopers je begeleiden om de beste keuze te maken. Ons advies houdt steeds rekening met jouw budget en de uitstraling die je wenst te bekomen. Eén ding is zeker, we bieden je de beste kwaliteit aan voor een duurzame realisatie die jaren lang mee gaat.

Ben je architect of projectontwikkelaar? Dan gaan wij uitgebreid samen zitten om je de best mogelijke oplossing te bieden, aan een heel competitieve prijs. We zorgen ervoor dat je eindklant kan pronken met zijn uitgesproken realisatie van de allerbeste kwaliteit.

Verkoop & Uitvoering

Woodstoxx is een duale speler: we bevoorraden niet enkel particulieren en bouwfirma’s met kwaliteitshout. Meer nog! Woodstoxx neemt volledige projecten op zijn rekening. Dankzij onze getalenteerde vakmannen zetten wij voor talloze bouwfirma’s grootschalige en kleinschalige houten realisaties neer. Wat onderscheidt Woodstoxx van andere installatie firma’s? Wij gebruiken duurzame fixaties, kwaliteitshout met respect voor het ecologische, en installeren houten toepassingen volgens ambachtelijke methodes met oog voor de kleinste details.

Ervaren Monteurs

Woodstoxx heeft een heel sterke reputatie. Met een eigen team van 50 professionele installateurs plaatsen wij over gans België de beste houten toepassingen van de hoogste kwaliteit. Onze monteurs krijgen intensieve opleidingen om onze producten te leren kennen en installaties te realiseren van de hoogste klas. Onze vakmannen leren van elkaar en hebben dezelfde passie: houtbewerking.

Onze monteurs zijn daarbij onderverdeeld in twee grote groepen: één team voor exterieur toepassingen, zoals houten gevels en houten terrasse, en één team voor interieur: houten binnenwanden en houten vloeren. Elke divisie heeft dus zijn eigen specialiteit. Dit zorgt voor de beste kwaliteit van de afgeleverde projecten!

Installatie van Houten Gevels & Houten Terrassen

Team exterieur is verantwoordelijk voor buiten gevels en terrassen. Hiervoor gebruikt Woodstoxx enkel de hardste, en meest duurzame houtsoorten. We zorgen voor een installatie die ademt. Dit zorgt voor een duurzame toepassing. Want hout die niet ademt, is hout die kans maakt op rotting of vergroening. Wij zorgen voor de meest optimale installatie, waardoor je jarenlang zorgeloos bent.


Installatie van Houten Vloeren, Vinyl en Laminaat

Iedereen heeft wel al eens een verhaal gehoord van een slechte installatie van een parketvloer of laminaatvloer. Bij Woodstoxx is dit een ongezien fenomeen. Jawel! Wij hechten enorm veel belang aan installaties die gebeuren volgens de knopen van het vak. De juiste vochtbalans bij installatie, de perfecte hoeveelheid lijm, een egale waterpas vloer, rekening houden met de speling en uitzetting van het hout, diverse montage technieken zoals hongaarse punt of visgraat motief, etc. Bij Woodstoxx ben je er zeker van dat de montage zorgeloos zal gebeuren tot in de kleinste details.

Wens je graag een offerte voor de installatie van je vloer, gevel of terras? Wens je een bezoek te nemen aan onze showroom? Neem dan nu contact op met ons team!