Onze Klanten

Woodstoxx, de toenmalige stockverkoper van parket en laminaat voor particulieren, is vandaag de dag uitgegroeid tot dé Belgische kwaliteitsspeler voor de realisatie van verschillende houten toepassingen. Onze missie is simpel en duidelijk: we willen de warmte van hout op een innovatieve manier overbrengen in elk project, zowel voor particulier als voor bouw -en renovatie-ondernemingen. Voor welke soort klanten levert Woodstoxx diensten? Hier wordt het alvast een heel stukje duidelijker!

Particulieren


In onze drie belevingscentra te Menen, Gent en Antwerpen ontvangen wij enerzijds particuliere klanten. We begeleiden hen bij de aankoop van de juiste vloer, terras of gevel. Voor elk budget is er bij Woodstoxx een klasse oplossing voor uw in- of exterieur. Of men nu kiest voor parket of laminaat, of tropische harde houtsoort versus een zachte houtsoort, wij bieden duurzame producten aan tegen de beste prijs. Onze producten kunnen steeds per vierkante meter of lopende meter gekocht worden met of zonder de installatie ervan. Indien je zelf uw terras, gevel of vloer wilt plaatsen, voorzien we ook de nodige fixaties en materialen om de installatie feilloos te laten verlopen.

Architecten


Sedert enkele jaren investeren wij enorm veel inspanning in de dienstverlening aan toparchitecten. We voorzien onze partners namelijk van productstalen en bieden hen grafische gegevens om in hun design programma’s te integreren. Natuurlijk nodigen wij ook de klanten van de architecten uit voor een persoonlijke demonstratie, zodat we er van overtuigd zijn dat de eindklant hun favoriete kleur of type gekozen heeft. Wij zorgen voor de feilloze installatie in het bouwproject.

Op die manier vergemakkelijkt Woodstoxx het werkproces van de architecten. Met onze texturen creëren ze 3D schetsen die de realiteit perfect nabootsen, én kunnen daarbij rekenen op onze diensten om dit identiek neer te zetten. Woodstoxx is een unieke partner geworden van de grootste architecten uit België, en neemt zo de leiding als montage firma van houten toepassingen voor topprojecten in de appartementenbouw of woningbouw.


Projectontwikkelaars & Aannemers


Naast nieuwbouwwoningen richt Woodstoxx zich ook op de markt van renovaties. Dankzij heel nauwe contacten met projectontwikkelaars en aannemers, zorgen wij voor een nieuwe vloer, terras of gevel in woningen die aan renovaties toe zijn.

 

Ons doel, ongeacht het type klant, is om hout op een innovatieve manier op te nemen in elk type project. Wij brengen de warmte van hout in jouw woning en zorgen ervoor dat uw bouw of renovatie project georganiseerd verloopt. Wens je in contact te komen met één van onze vertegenwoordigers? Wil je een afspraak boeken in onze showroom? Contacteer ons dan nu!