Facebook Pixel

Om ervoor te zorgen dat deze site correct werkt, en om de site te evalueren en verbeteren, gebruiken we cookies. Door onze site te gebruiken, accepteert u onze Cookie verklaring.

Ok
Afspraak maken

Padouk 21 x 190

  • Dikte 21 mm
  • Breedte 190 mm
  • Lengte volgens stock mm
  • Profilering shadow
  • Installatiemethode Gevezen/getapt
Vraag een offerte aan

Padouk (ook wel padoek genoemd) wordt getypeerd door zijn koraalrode kleur die met tijd verandert in een zachte zilvergrijze kleur. Deze houtsoort groeit vooral in Midden en West-Afrika. Padouk is een zeer stabiele houtsoort die weinig werkt en nauwelijks vervormtnadat het is geplaatst. Maar ook op duurzaamheid behaalt Padouk uitstekende punten. De houtsoort behoort tot duurzaamheidsklasse 1. Na 25 jaar is het hout dus nog steeds in perfecte staat. Woodstoxx levert u deze houtsoort in het formaat 21x190. Een groot voordeel bij Padouk is dat de terrasplanken geplaatst kunnen worden zonder dat u de schroeven ziet. Dit gebeurt aan de hand van terrasplaatjes die aan de onderkant vastgevezen worden. De bewerkbaarheid van deze houtsoort is gemakkelijk, zowel machinaal als met de hand. Daarnaast is de oppervlakteafwerking goed met een oplosmiddel houdende verf. Voor mensen die op zoek zijn naar een exclusieve hardhoutsoort voor hun terras zullen met Padouk niet teleurgesteld zijn.

Door de ruime voorraad van Woodstoxx zijn de meeste terrassen meteen leverbaar. Indien dit Terras Padouk 21/190 toch niet voorradig is, bieden wij u een levering van 2 à 3 weken. Een terras dat bij u geplaatst wordt door ons team, betekent dat u 10 jaar garantie krijgt op dit terras.

stielman terras
Verhaal Artur, stielman terras

"Inspelen op het hout én de locatie."

Lees meer