Parket

Anker

[]

Woodstoxx

HOUTEN PARKETVLOEREN VOOR ELK BUDGET

.

Elk bouwproject bevat decoratief hout, daar zijn we bij Woodstoxx rotsvast van overtuigd. Woodstoxx is reeds 16 jaar specialist in de productie, verkoop en installatie van houten vloerbekleding voor interieur en exterieur. Kleine of grote projecten: het maakt niet uit. Wij denken in de eerste plaats in termen van geslaagde projecten, ongeacht het budget.

We verwelkomen u graag in één van onze showrooms in Menen, Gent of Antwerpen.

BOEK EEN AFSPRAAK

Anker

[]

Nieuw item

Meerlagenparket

Meerlagenparket bestaat uit een massief houten toplaag, verlijmd op een onderlaag in multiplex of blokplaat. De toplaag varieert van drie millimeter tot zes millimeter massief hout.

Deze planken zijn meestal op voorhand afgewerkt en kunnen rechtstreeks op de ondergrond verlijmd worden.

ONTDEK ONS MEERLAGENPARKET

Anker

[]

Fineerparket

Fineerparket is een type meerlagenparket dat de warmte en unieke look van echt hout combineert met de voordelen van een laminaatvloer.

Deze parketsoort is even gemakkelijk te plaatsen en te onderhouden als een laminaatvloer. Er is echter één groot verschil: de toplaag van elke fineerplank bestaat uit echt hout.

In de Parky Corners in onze belevingscentra ligt een uitgebreid assortiment aan stalen. Ons salesteam staat je er met plezier bij met hun professioneel advies.

ONTDEK ONS FINEERPARKET

Nieuw item
Anker

[]

Nieuw item

Vinylparket

De vinylvloeren van Floorify combineren het beste van twee werelden: de warme uitstraling van natuurlijke materialen en het ultieme gebruiksgemak.

Floorify is dun, geluidsdempend, warm, waterbestendig en kan met een kliksysteem op bijna elk oppervlak geïnstalleerd worden.

Interesse? Bezoek de Floorify Corner in onze belevingscentra in Menen en Gent en ontdek de verschillende troeven van Floorify van dichtbij.

ONTDEK ONS VINYLPARKET

Anker

[]

Massief parket

Massief parket bestaat uit een massieve houten plank, verkrijgbaar in verschillende vormen en afmetingen.

Standaard wordt een massief parket op een eiken onderparket gelijmd en genageld. Afhankelijk van de dikte en de breedte kan het parket ook direct op een chape verlijmd worden.

Eens geplaatst, wordt uw parket door onze professionelen geschuurd en ter plaatse afgewerkt. Olie en vernis zijn tegenwoordig de meest gangbare afwerkingen.

ONTDEK ONS MASSIEF PARKET

Nieuw item
Anker

[]

Ontdek het aanbod in onze
belevingscentra

.
Meer weten over de verschillende soorten parket?

Kom gerust langs in één van onze belevingscentra in Menen, Gent of Antwerpen. Ons salesteam ontvangt je met plezier en geeft je alle nodige uitleg over ons productaanbod, hun verschillende toepassingen en de actuele promo's.

Boek hieronder je afspraak!

BOEK EEN AFSPRAAK

Anker

[]

Nieuw item

Woodstoxx Menen

Nieuw item

Woodstoxx Gent

Nieuw item

Woodstoxx Antwerpen

Anker

[]

Nieuw item

Waarom Woodstoxx?

Woodstoxx is reeds 16 jaar absolute trendsetter in de markt. We hebben in die tijd een enorme expertise uitgebouwd. Dat uit zich zowel in ons uitgebreide productaanbod als in de kwaliteit van onze plaatsingen.

Daarnaast doen we er alles aan om steeds elke klant te helpen, voor elk budget. De klant komt steeds op de eerste plaats. Grote of kleine projecten? Woodstoxx denkt vooral in termen van geslaagde projecten.

Interesse?

Kom dan zeker langs in één van onze belevingscentra, ontdek het ruime productaanbod en kom meer te weten over onze interessante voorwaarden en promo's.

Anker

[]

Realisaties

Met 16 jaar ervaring heeft Woodstoxx een uitgebreid portfolio opgebouwd. Jaarlijks ronden we zo'n 1500 projecten af, een cijfer dat alleen maar blijft stijgen. Heel wat mensen vertrouwden dus al op Woodstoxx voor de plaatsing van hun houten vloer of gevel.

Ontdek onderstaande projecten en get inspired!

Anker

[]

Nieuw item

Meerlagenparket
London Camden

ONTDEK DIT PROJECT

Nieuw item

Meerlagenparket
Belgiqa Royal Bois Pure

ONTDEK DIT PROJECT

Nieuw item

Fineerparket
Parky Lounge 06 Frozen Walnut

ONTDEK DIT PROJECT

Anker

[]

Interesse?

Kom vrijblijvend bij ons langs voor gepersonaliseerde info, op maat van jouw project. Ons salesteam staat je met plezier bij om de verschillende opties in vloer- of gevelbekleding onder de loep te nemen en samen te kijken wat de interessantste oplossing kan zijn.

BOEK EEN AFSPRAAK

Anker

[]