Facebook Pixel

Om ervoor te zorgen dat deze site correct werkt, en om de site te evalueren en verbeteren, gebruiken we cookies. Door onze site te gebruiken, accepteert u onze Cookie verklaring.

Ok

Parket Oud Hout

Gedetailleerd zoeken

Vintage Parketvloeren gemaakt uit oud hout

Ben je op zoek naar een authentieke parketvloer met een verouderde en rustieke look? Wil je dolgraag een oude plankenvloer in huis halen? Dan hebben we bij Woodstoxx de ideale oplossing: parket op basis van oud hout!

Onze parketvloeren, bestaande uit oud hout en verouderde massieve houten planken, zullen je ruimte een eeuwenoude sfeer geven. De authenticiteit die men vond in oude kastelen, oude kloosters en fermettes, breng jij nu ook in huis dankzij het brute, verouderde hout. Slijtage sporen, knopen, barsten en de oneven verouderde kleur behoren tot de stijl van een verouderd parketvloer en maakt natuurlijk de charme van deze vloeren.

Originele Vintage Parketvloeren


Onze Originele Vintage Parketvloeren zijn zorgvuldig ontworpen om op authentieke wijze het uiterlijk van jaren oude parketvloeren na te bootsen. De zacht versleten randen en het zachte patina van deze prachtige parketvloeren geven ze een meer ontspannen gevoel dan de traditionele opties, zodat ze heerlijk veelzijdig zijn en de ideale manier om de begeerde parketstijl in moderne of minder formele interieurs te brengen.

Originele Vintage Parketvloeren zijn gemaakt van het fijnste massieve Europese eikenhout, prachtig bewerkt en perfect geproportioneerd voordat ze met de hand worden ingekleurd met unieke afwerkingsolie. 

Originele Vintage Parketvloeren zijn half-afgewerkt, dus ze moeten na montage met een behandeling worden afgedekt om een duurzame, onderhoudsvriendelijke afwerking te creëren en eventuele randen die tijdens de installatie worden afgesneden, af te dichten.

Bezoek een van onze inspirerende showrooms om voorbeelden van onze vintage parketten. Als u vragen heeft of advies nodig heeft, bel ons dan of stuur ons een e-mail - wij helpen u graag verder.