Parketplaatser - Regio Antwerpen

Afbeelding Parketplaatser

Ben je een schrijnwerker en hou je van precisiewerk? Werk je graag in team en word je helemaal blij van perfect gelegde parketvloeren? 

Woodstoxx is trendsetter in houten vloer-, gevel-, plafond- en wandbekleding en zorgt ook voor de plaatsing van de materialen. High end-projecten, innovatie en gedetailleerde afwerking zijn voor kernbegrippen bij ons. Om het plaatsingsteam verder uit te breiden, zijn we op zoek naar gemotiveerde parketplaatsers.

Jobomschrijving

Samen met je collega(‘s) plaats je massieve, half massieve en meerlagenparketvloeren. Je werkt werf tot werf af, afhankelijk van de regio waarin je bent tewerkgesteld. Zo kom je voortdurend op nieuwe plaatsen terecht en krijg je telkens een nieuwe uitdaging. Je wordt hierbij ondersteund en gebrieft door de projectleiders die op voorhand een gedetailleerde opmeting maken.

Daarnaast sta je in voor de bewerking van bestaand parket: dit gaat van schuren over afwerken tot het restaureren van parketvloeren.

Wie zoeken we?

  • Ervaren parketplaatser regio Antwerpen

Ons aanbod

  • Werken bij Woodstoxx betekent zoveel als terechtkomen in een gedreven team dat steeds naar een perfect resultaat streeft: dit geeft elke dag enorme voldoening.
  • Je mag rekenen op een doorgedreven opleiding zodat je jou snel kan inwerken. Ook daarna kan je extra opleiding volgen om je verder te specialiseren of nieuwe vaardigheden aan te leren.
  • Dit alles wordt geconcretiseerd in een voltijdse arbeidsovereenkomst van onbepaalde duur binnen PC 124.
  • Je mag je verwachten aan een competitieve verloning met de bijhorende extralegale voordelen.

Jouw profiel

  • Als schrijnwerker – met oog voor detail – ga je geen uitdaging uit de weg en sta je te popelen om je in te werken in het team.
  • Ook van je collega’s verwacht je dezelfde spirit: je streeft te allen tijde een optimale groepsdynamiek na.
  • Spreek je bovendien vlot Nederlands, een mondje Frans en beschik je over een rijbewijs B? Dan heb je nu de ideale job gevonden!

Geïnteresseerd?

Mooi zo! Grijp je kans vul onderstaand formulier in of stuur een mail naar evelien.luyckx@woodstoxx.be. Voor meer info kan je steeds contact opnemen via 056 51 79 60.