Interieuradvies op maat

Nieuw item
Anker

[]

Het ideale interieur begint onder jouw voeten

Bezoek onze showrooms in Menen, Gent & Antwerpen

.

Woodstoxx helpt jou op weg door inspiratie te bieden voor jouw bouw- of verbouwproject. Niet alleen op het vlak van houten vloeren, maar ook voor heel wat andere materialen.

Bouwen of verbouwen betekent keuzes maken; daar willen we je graag in ontzorgen, net zoals we dat doen bij de opvolging en installatie. Ons team zoekt samen met jou naar de geschikte vloer voor jouw project en binnen jouw budget en inspireert je verder met professioneel interieuradvies.

Come and get inspired!

.

IK WENS MEER INFO

Anker

[]

Nieuw item

Houten vloeren op maat
van jouw project

Visgraat, hongaarse punt, wisselende breedtes of een klassieke plankenvloer: de mogelijkheden in houten vloeren zijn legio, zowel qua patroon als qua kleuren of afmetingen. Dat betekent meteen ook dat er voor elk project én elk budget een geschikte parketvloer bestaat.

Op kwaliteit boeten wij nooit in, maar daar hoeft jouw budget niet onder te leiden. Ons team legt je uit waarom bepaalde vloeren precies interessanter geprijsd zijn dan andere. Alles heeft te maken met het aantal knopen, afmetingen en het aantal afwerkingslagen. Eén ding is zeker: de beste kwaliteit is steeds gegarandeerd.

Hoe uit zich dat? Een kwalitatieve parketvloer heeft een perfecte pasvorm, is veel gemakkelijker in onderhoud dankzij de optimale bescherming en blijft dus ook veel langer mooi.

ONTDEK ONZE PARKETVLOEREN

Anker

[]

Professioneel interieuradvies

Natuurlijk lig je wakker van zoveel meer dan enkel je vloer. Dat snappen we. Een bouw- of verbouwproject betekent zoveel als keuzes maken; veel keuzes maken. Daar helpen we je graag bij. Onze collega's van Woodstoxx en The Hub zijn dag in, dag uit bezig met het verlenen van interieuradvies en zijn volledig op de hoogte van de laatste trends in kleuren en materialisatie. Ze maken dan ook graag tijd voor je vrij om je te helpen bij het vormgeven van jullie toekomstige woonst. Ontdek de ruime materialenbibliotheek en maak moodboards naar hartenlust!

Nieuw item
Anker

[]

Nieuw item

Complete ontzorging

Woodstoxx kwaliteit, dat slaat niet louter op onze producten, maar eveneens op de ervaring. We maken er een punt van om onze klanten zo veel mogelijk te ontzorgen; van het eerste bezoek in onze showroom tot de plaatsing van je vloer en zelfs de aftercare.

Onze collega's zijn er om je te helpen bij elke stap, zodat je tijdens je bouw -of verbouwproject alvast geen zorgen hebt over je parketvloer, terras of gevel.

Anker

[]

stappenplan
Anker

[]

Get in touch

Even overleggen over jouw project? Dat kan.
Laat je gegevens hieronder achter en dan bellen we je zo snel mogelijk op.

Anker

[]

Anker

[]

In de kijker

Onze verschillende collecties bieden een uitgebreide waaier aan mogelijkheden voor elk budget. Toch merken we dat een aantal vloeren uit ons aanbod bij onze klanten een voorkeur geniet.

Ontdek ze hier.

Anker

[]

Nieuw item

Provence

De Provence collectie biedt Woodstoxx kwaliteit voor een scherp budget. Planken van 15cm breed en 120cm lang, met een toplaag van 3mm en een solide afwerking.

ONTDEK PROVENCE

Nieuw item

London

De London collectie is interessant geprijsd en biedt meer opties in selecties. Planken van 19cm breed en 190cm lang, met een toplaag van 3,5mm en een solide afwerking.

ONTDEK LONDON

Nieuw item

Belgiqa

Belgiqa biedt een brede waaier aan mogelijkheden: van vaste breedtes met verweerde kleuren tot het allerfijnste maatwerk volgens de specifieke noden van jouw interieur.

ONTDEK BELGIQA

Anker

[]

Nieuw item
Anker

[]