Suppliers of nature - experts in wood

Nieuw item
Anker

[]

Suppliers of nature

Doorgedreven expertise in productie en plaatsing van houten vloer- en gevelbekleding.

.

Al 17 jaar is Woodstoxx absolute trendsetter in alles wat houten vloer- en gevelbekleding voor interieur en exterieur betreft, met een uitgebreid palmares in zowel de residentiële markt als de projectmarkt. Met onze eigen plaatsingsteams en een netwerk van meer dan honderd onderaannemers zijn we perfect in staat om elk project tot een goed einde te brengen - en dat volgens de hoogste standaard.

Grote of kleine projecten - Woodstoxx denkt steeds in temen van geslaagde projecten.

MAAK EEN AFSPRAAK

Anker

[]

Nieuw item
Nieuw item
Nieuw item
Anker

[]

Productie en plaatsing

Complete ontzorging van A tot Z: van het eerste showroombezoek tot de laatste finishing touch. Dat is waar Woodstoxx voor staat. Wij zijn een full service partner voor alles wat houten vloer- en gevelbekleding voor interieur en exterieur betreft.

Het feit dat we een deel van de productie in eigen productie in handen hebben, zorgt dat we niet alleen grote volumes aankunnen, maar dat we ook op maat kunnen werken indien gewenst.

OVER ONS

Anker

[]

Parket

Meerlagenparket, massief parket, fineer parket of gerecupereerd parket: het is allemaal mogelijk. En dan hebben we het nog niet over de verschillende andere variaties in sorteringen, afmetingen en kleur. De mogelijkheden binnen onze collectie zijn legio.

Toch eerder iets specifieks in gedachten? Dan is ook maatwerk perfect mogelijk. You name it, we make it.

ONTDEK HET AANBOD

Anker

[]

Gevelbekleding

Houten gevelbekleding die gegarandeerd egaal veroudert? Het kan. Met Fassade en Duricoat® ontwikkelde Woodstoxx  innovatieve gevelbekleding, die aan de hoogste kwalitatieve en esthetische eisen voldoet. Moet er daarnaast aan de nieuwste verstrengingen in de Europese brandwetgeving voldaan worden, dan biedt Duriflame® daarbij de oplossing.

Naast Fassade, zijn er uiteraard ook nog heel wat andere mogelijkheden in tropisch hardhout of thermowood.

ONTDEK HET AANBOD

Nieuw item
Anker

[]

Nieuw item

Terras

Voor wie op zoek is naar een houten terras, zijn er meerdere opties mogelijk in tropisch hardhout. Ook in houten terrassen zijn er heel wat mogelijkheden - van Ipé of Afrormosia tot Cumaru of Jatoba.

Ons team buigt zich met plezier samen over jou project om de beste match te vinden. We ontzorgen je van het eerste showroombezoek tot de laatste finishing touch.

ONTDEK HET AANBOD

Anker

[]

Onze belevingscentra

Ontdek onze verschillende belevingscentra in Menen, Gent en Antwerpen en maak kennis met onze uitgebreide collecties aan parket, gevelbekleding en terras.  In januari 2025 opent Woodstoxx eveneens een belevingscentrum in regio Brussel.

Anker

[]

Nieuw item

WOODSTOXX MENEN 
Hogeweg 245
8930 Menen

MAAK EEN AFSPRAAK

Nieuw item

WOODSTOXX GENT
Kortrijksesteenweg 1157
9051 Sint-Denijs-Westrem

MAAK EEN AFSPRAAK

Nieuw item

WOODSTOXX ANTWERPEN
Jos Smolderenstraat 48
2000 Antwerpen

MAAK EEN AFSPRAAK

Anker

[]