Vakman bij Woodstoxx

Vakman bij Woodstoxx?

Onze vakmannen zijn onze helden, we dragen ze op handen. Dag in, dag uit geven ze het beste van zichzelf op de werf. Bij Woodstoxx zouden we zonder hen niet staan waar we vandaag staan.

We laten hen dan ook regelmatig weten dat we hen dankbaar zijn. En dat we trots zijn op hun werk, want het zijn stuk voor stuk echte kraks in hun vak. Dit uit zich dan ook in het type projecten waar ze aan werken. Onze vakmannen maken van de meest prestigieuze projecten een groot succes.

Bedankt vakmannen!

We owe you everything.

Anker

[]

Waarom Woodstoxx?

Woodstoxx wil steeds de beste kwaliteit afleveren. En dat betekent niet alleen dat we op zoek zijn naar de beste vakmensen, maar ook dat we onze vakmensen met het allerbeste materiaal willen laten werken en een aangename werksituatie willen creëren. Neem jij op het einde van de dag je camionette graag mee naar huis? Geen enkel probleem.

Lees meer

Nieuw item
Anker

[]

Nieuw item

Word jij één van onze vakmannen?

Woodstoxx groeit! En dat betekent dat we ook steeds op zoek zijn naar nieuw talent. Ben jij een ervaren parketplaatser? Of is gevelbekleding meer jouw ding? Kom eens langs voor een babbel, dan maken we uitgebreid kennis en kijken we wat de mogelijkheden zijn.

Ontdek onze vacatures

Anker

[]

Innovatie en Kwaliteit

Na jarenlange ervaring kan Woodstoxx zich intussen een echte trendsetter in de sector noemen. We zijn meesters in ons vak. Dat blijkt ook uit de cijfers: jaarlijks brengt Woodstoxx zo'n 1500 projecten tot een goed einde. Een aantal dat elk jaar maar blijft stijgen. Daarnaast zetten we sterk in op innovatie, wat ons in de markt een voorname positie oplevert. We krijgen dan ook de kans om aan heel wat mooie projecten ons steentje bij te dragen.

ONTDEK ONZE REALISATIES

Anker

[]

Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!

Dat kan je gerust één van onze lijfspreuken noemen. Naast al het harde werken moet er namelijk ook tijd zijn om te ontspannen, te lachen, samen een pint te drinken of andere leuke activiteiten te plannen. Samen hebben we al vele mooie momenten beleefd. Onze jaarlijkse inzet van het zomerverlof en het kerstfeestje zijn legendarisch.

Kom je bij Woodstoxx werken? Verwacht je dan aan een hecht en enthousiast team, waar iedereen elkaar apprecieert.

Anker

[]

Nieuw item
Nieuw item
Nieuw item
Anker

[]

Nieuw item
Nieuw item
Nieuw item
Anker

[]

Heb jij interesse om vakman te worden bij Woodstoxx? Laat hieronder je gegevens achter!

Anker

[]

"Interesse? Geef mij gerust een seintje op 056 51 79 60 of stuur een mail naar celine.bruggeman@woodstoxx.be."

Celine Bruggeman

HR Manager

Nieuw item
Anker

[]

Nieuw item
Anker

[]