Belgiqa - tailor made wooden floors -

Belgiqa Ambacht 2

Robbert Desmet & Grégory Minne, zaakvoerders van Woodstoxx, zijn het  brein en de motor achter Belgiqa. Beiden voelden dat de tijd rijp was om een ecologisch verantwoord parket op de markt te brengen en besloten daar voluit voor te gaan. Zo begon ons Belgiqaverhaal. Intussen zitten we al ettelijke hoofdstukken verder en kunnen we gerust stellen dat Belgiqa een hit is. Vol enthousiasme schrijven ze dan ook verder aan ons groeiverhaal.

Onze specialiteit ligt in het produceren van op maat gemaakt houten vloeren die bijdragen aan het karakter van elk interieurproject. Belgiqa staat voor duurzaamheid, ambacht, elegantie en maatwerk. De 9 uiteenlopende collecties bieden ruime keuzemogelijkheden, waarin elke klant zijn gading vindt. De verschillende collecties leggen andere accenten en hebben een eigen identiteit. 

Een duurzaam en stabiel product aanbieden, dat is voor ons cruciaal. We optimaliseren voortdurend onze productie- en verwerkingsprocessen, om onze klanten zo een constante kwaliteit te kunnen garanderen. Ook op het vlak van ontwikkeling staan we niet stil, we triggeren onszelf om steeds met nieuwe kleuren en behandelingen voor de dag te komen.

Ontdek onze collecties >