Meerlagenparket Belgiqa Olympus Ceres

Depamel 2

Moodmaker en bloemist Frederiek Van Pamel is een internationaal en gerenommeerd kunstenaar. Hij maakt meesterwerken met bloemen, kleuren, texturen en materialen.

De bloemist heeft een statig pand in de Ezelstraat in hartje Brugge volledig getransformeerd tot een typisch Parijse bloemenwinkel, met oranjerie, kantoorruimte, gezinswoning en een eigen B&B.

Als je er binnen stapt ben je volledig ontroerd. Hij prikkelt zintuigen, tilt de beleving van elke ruimte tot een hoger niveau. Van Pamel transformeert elke kamer tot een ruimte met extra karakter. Hij balanceert kleuren, texturen en materialen van over de hele wereld perfect met elkaar uit.

Ook Woodstoxx kon meedragen aan deze pracht renovatie.

Het bestaand massief parket werd grondig gerestaureerd, opgeschuurd en behandeld met een Charcoal olie voor een intense donkere kleur. Waar nodig werden er planken in ere hersteld of aangevuld met nieuwe.  

De fintnessruimte is meer dan bewonderingswaardig met een stuk oud plafond uit een historisch Indisch kasteel dat als wanddecoratie aan de muur hangt. Het caramelkleurige meerlagenparket met behandeling Bronx geeft deze ruimte een warme gloed en matcht perfect in deze oosterse stijl.  

Op de boven verdiepingen ligt een parket volledig op maat gemaakt met een sterk verouderde look. De verweerde vloer Ceres van de Olympus collectie van Belgiqa heeft een unieke uitstraling. Dit uitgesproken karakter past ongetwijfeld in dit indrukwekkende interieur.

Ontdek deze prachtparel in de Ezelstraat in hartje Brugge.

www.frederiekvanpamel.be

Foto's: Bert Demasure Photography