The Hub Gent heropent de deuren

hub-gent-photo-cafeine--70

Na een periode van grondige verbouwingswerken, is The Hub Gent terug open voor het grote publiek. Bijna twee jaar geleden maakte de lancering van de nieuwe Hub in Antwerpen duidelijk hoe ruim de mogelijkheden rond het inspireren en ervaren van design zijn en hoe snel trends evolueren. De conclusie dat The Hub Gent ook helemaal up to date moest blijven, volgde snel. We willen ons publiek immers blijven inspireren met de laatste nieuwigheden.

Bijna één jaar later is The Hub Gent getransformeerd in een gloednieuwe ruimte. Op het gelijkvloers vindt men nog steeds het belevingscentrum van Woodstoxx, maar de bovenverdieping is haast onherkenbaar. Met trots stellen we deze nieuwe samenwerking van 33 topbedrijven uit de designsector voor. Onder leiding van creatief bureau Maister, die zich over het ontwerp ontfermde, bundelden de partners hun krachten om deze unieke, inspirerende ontmoetingsplaats mogelijk te maken.

Het ultieme doel? Zo veel mogelijk interieurarchitecten inspireren met de laatste ontwikkelingen in de interieur- en designsector en hen een ruimte bieden, waar ze met klanten terecht kunnen om plannen te bespreken en keuzes te maken rond materialisatie. The Hub is namelijk meer dan alleen een inspiratieruimte: het is een kruispunt waar creatievelingen uit de sector events organiseren, gelijkgestemden leren kennen, projectmeetings houden en productadvies ontvangen door de partners.

 

Hoofdpartners: 2tec2, Aqualex, Arlu, Arte, BMB, Decoline, Decospan, Designs of the Time, Delta Light, Emaillerie Belge, Falper, Jansen, Kanvas, Limited Edition, Liquidfloors, Maister, Odilon Creations, Orac Decor, Qbus - Sumum, Tegels Depaepe, Van Hoecke, Vervloet en Woodstoxx.

Collab partners: Asona, Clevertouch, Colonne, D&M, Decolo, Impress, , Kronospan, Lakkerij Vergote - MyBronz, Norr11, Tablemanners, Topglass, Verellen, Veton en Vzug.