Afspraak maken

Houten Wandbekledingen

Gedetailleerd zoeken

 

Wanden in hout, wanddecoratie in hout, houten wandbekledingen

Ben je op zoek naar een oplossing om je muur terug mooi te maken? Ben je aan het renoveren en wil je een binnenwand stijlvol afwerken? Ben je op zoek naar een houten wand voor je interieur? Ben je op zoek naar design wanddecoratie in hout? Ontdek dan nu de houten wandbekledingen bij Woodstoxx!

Valais - Wanden uit Massieve Houten Planken

Verfris je interieur of geef je woning een nieuwe look met een stijlvolle houten wandbekleding. De wanden uit massief hout zijn gemakkelijk te installeren, omdat ze simpelweg moeten vastgehecht worden aan de wand. De wanddecoratie is kant-en-klaar, onderhoudsvriendelijk en zeer gemakkelijk te monteren.Oud Hout – Vintage Wanden Uit Oude Massieve Houten Planken

Naast de traditionele massieve houten planken voor wanddecoraties, biedt Woodstoxx een volledig assortiment wandbekleding aan die bestaat uit gerecycleerde oud massief hout. Dit hout heeft een verleden, en door zijn geschiedenis en veroudering kreeg die een sterke rustieke look vol karakter. Wil je een ruimte creëren in een atypische karaktervolle stijl? Dan zul je zeker tevreden zijn met het oud hout die je kunt vinden bij Woodstoxx.

Zwart Hout – Wanden uit Zwart Hout, Verbrand Hout en Gekoold Hout

Ben je op zoek naar zwarte wandbekleding? Ontdek nu onze collectie zwarthout, gekoolde houtplanken die ontstaan zijn uit een eeuwenoude Japanse traditie. Het resultaat is een mat zwarte gekoolde wandbekleding die enorm veel klasse en luxe uitstraalt. Je kan kiezen tussen puur gekoold hout ofwel gekoold hout met verschillende beschermlagen. Woodstoxx is de unieke verdeler van deze Zwarthouten wanden.