Woodstoxx lanceert Woodconstruxx

Unicus

Na 9 jaar is Woodstoxx klaar om een nieuw hoofdstuk aan het verhaal te breien. Met de opstart van Woodconstruxx voegt een nieuw bedrijf zich bij de groep. Woodconstruxx brengt maatwerk in houten constructies en bijgebouwen. Dat kan volgens uw ontwerp of onder de merknaam Unicus, waarbij de eigen designers zich aan het tekenen zetten. De merknaam is een knipoog naar de West-Vlaamse roots van het bedrijf. Wie met een West-Vlaamse tongval snel ‘uniek huis’ zegt is meteen mee.

Woodstoxx werd negen jaar geleden opgericht door Gregory Minne en Robbert Desmet. Woodstoxx levert en plaats houten vloeren, wand- en gevelbekleding. Enkele jaren later volgde de lancering van Woodproduxx die houten vloeren op maat produceert onder de merknaam Belgiqa.

Daarbij komt nu Woodconstruxx die zich specialiseert in de realisatie van houten bijgebouwen van A tot Z. ‘Vakantiegevoel in eigen tuin staat hierbij centraal’, vertelt Koen Leemans, zaakvoerder van Woodconstruxx. ‘We proberen telkens origineel uit de hoek te komen met een design dat volledig af is. We pinnen ons niet vast op een bepaalde stijl en maken zowel landelijke als hedendaagse ontwerpen. We tekenen en hertekenen tot de klant volledig tevreden is over het ontwerp’, aldus Koen Leemans die zijn functie als productie manager bij Volvo Trucks opgaf.

Net zoals Woodstoxx en Woodproduxx wil Woodconstruxx uitgroeien tot een bloeiend bedrijf waarbij de input van medewerkers, lokale tewerkstelling en duurzaamheid centraal staan.

De drie bedrijven samen brengen hout in uw project.

De officiële opening van de showroom vindt plaats op 14 juli in Menen. Ontdek ook de bedrijfsfilm op www.woodconstruxx.be.

Contact
Koen Leemans
Zaakvoerder
koen@woodconstruxx.be
+32 473 41 58 32