Woodstoxx takes Antwerp

Woodstoxx - The Hub Antwerpen 1

Woodstoxx heeft er een nieuw belevingscentrum bij. Op 15 juni 2021 waagden we ons aan een nieuwe regio en openden we de deuren in Antwerpen. Verwacht je aan een next level experience center, klaar voor de toekomst. Een plek waar hout in alle mogelijke vormen beleefd kan worden. Het is zoveel méér dan een klassieke showroom.

En het stopt niet bij Woodstoxx, want na het grote succesverhaal in Gent, opende ook The Hub in Antwerpen. Meer van hetzelfde, zeg je? Absoluut niet! Woodstoxx gaat opnieuw verschillende partnerships aan binnen de interieurafwerking, maar voor The Hub Antwerpen zitten daar heel wat nieuwe brands tussen. Gegarandeerd opnieuw een verrijkende ervaring!

Kom als architect, designer of aannemer al onze nieuwe partners en collabs ontdekken en laat je inspireren door onze materiaalbibilotheek. Gebruik het ruime aanbod stalen van onze partners om erop los te experimenteren en unieke moodboards te maken voor toonaangevende ontwerpen of neem je klanten mee naar The Hub om ze zelf onze materialen te laten ontdekken.

Onze nieuwe partners: Aqualex, Arlu, Bulo, Decospan, Delta Light, Designs of the Time, Limited Edition, Liquidfloors, Maister, Masureel, Qbus/Sumum, Stoopen & Meeûs, Van den Weghe, Van Hoecke en Woodstoxx.

Onze nieuwe collabs: 2tec2, Clevertouch, Decoline, Jung’l, Kanvas, Liebherr, Maison Vervloet, Obumex, Patrick Ponseele, Serax, Tacchini, Vzug en Wunder.

Place to be? Je kan ons vinden in het Nieuw Zuid, de nieuwste hotspot van ‘t Stad. Deze innovatieve wijk brengt de stad dichter bij de toekomst met inspirerende architectuur, kunst en hospitality van de bovenste plank. Alleen al in de onmiddelijke omgeving van Woodstoxx Antwerpen vind je niet minder dan vier hoog aangeschreven art galeries: Plus One, Sofie Van de Velde Gallery, Tim Van Laere Gallery en Everyday Gallery. Al hoef je zelfs niet naar binnen te trekken om enkele meesterwerken te kunnen aanschouwen: de indrukwekkende parels van toparchitecten als Vincent Van Duysen en Robbrecht & Daem blazen je buiten al volledig van je sokken.

 

Locatie en openingsuren

Jos Smolderenstraat 48, 2000 Antwerpen (Nieuw-Zuid)

Maandag: Op afspraak
Dinsdag: 8u30-12u30 / 13u30-18u30
Woensdag: Voormiddag op afspraak / 13u30-18u30
Donderdag: 8u30-12u30 / 13u30-18u30
Vrijdag: 8u30-12u30 / 13u30-17u30
Zaterdag: 10u-17u