Maak je terras zomerklaar!

VSTRT287 kopiëren

De eerste lentedagen zijn een feit!

De komende dagen beloven fantastisch weer. Het perfecte moment om je terras te reinigen en zomerklaar te maken.

Met onze floorwash en reinigingsmachine krijg je binnen een mum van tijd die groene aanslag terug van jouw terras. Groot gebruiksgemak met een prachtig eindresultaat.

Huur je reinigingsmachine vandaag nog! Dat kan via ons conctactformulier of info@woodstoxx.be. We verhuren de machine aan €45/dag. Floorwash kopen kan voor €14,95/liter via de webshop

HOE GA JE TE WERK?

1. Bevochtig het terras met een tuinslang. Indien je terras erg vuil oogt, vernevel je eerst het terras met floorwash. Gebruik hiervoor 1 dopje floorwash per liter.

2. Plaats de juiste concentratie floorwash en de machine. Gebruik hiervoor 2 dopjes per liter. In het reservoir kan er 4 liter. Voor een vol reservoir mag je dus 8 dopjes gebruiken.

3. Reinig het terras eerst zonder opvangbakje. Tijdens het reinigen moet de zeep rijkelijk verdeeld worden. Druk op de zeepverdeler om dit te doen. Ga meerdere keren over dezelfde zone tot de aanslag weg is. Zorg dat deze zone ten alle tijde vochtig blijft, zodat het vuil niet opnieuw indroogt.

De zijkanten van het terras moeten manueel met een borstel gereinigd worden. Zo vermijd u dat de machine valt.

4. Spoel met de tuinslang alle vuiligheid van uw terras en zorg dat er geen resten meer op het oppervlak liggen.

5. Reinig het terras deze keer met het opvangbakje. Ledig het opvangbakje regelmatig om te vermijden dat er vuiligheid op het terras achterblijft. 

6. Reinig de machine. Maak het opvangbakje proper met de tuinslang en spuit ook de gehele machine even af. Opgelet: NIET rechtstreeks in de motor spuiten om schade te vermijden

Onze uitgebreide tutorial vind je onderaan deze pagina of op Youtube.

Afbeeldingen