Woodstoxx stelt Matthijs Keersebilck aan als CEO

THEHUB-10

Woodstoxx kondigt met trots de benoeming aan van Matthijs Keersebilck als CEO. Deze belangrijke stap markeert een nieuw hoofdstuk in de zeventienjarige geschiedenis van het bedrijf en onderstreept de continue toewijding aan innovatie en leiderschap.

Het afgelopen jaar heeft de groep bedrijven rond Woodstoxx een strategische herstructurering ondergaan. Als onderdeel van deze evolutie zijn de vier dochterondernemingen, Woodstoxx, Belgiqa, Unicus en The Hub, gegroepeerd onder een nieuwe, overkoepelende groep: de Highway Group. Matthijs Keersebilck volgt hierbij de voormalige CEO van Woodstoxx op, Robbert Desmet, die zich vanaf 8 april volledig op de Highway Group en Unicus zal richten.

Matthijs Keersebilck is geen onbekende in de bouwsector. Voor zijn benoeming bij Woodstoxx, was hij zes jaar lang actief als commercieel directeur bij projectontwikkelaar Matexi. De jaren voordien bouwde hij zijn carrière op in de voetbalwereld, bij zowel Anderlecht als Club Brugge. Matthijs zetelt eveneens nog in de raad van bestuur van de Nationale Loterij en Hallelujah.

Woodstoxx is gespecialiseerd in high-end houten vloer- en gevelbekleding voor interieur en exterieur. Het bedient zowel de residentiële als de projectmarkt en staat bekend om zijn toewijding aan vakmanschap, duurzaamheid en esthetiek. Woodstoxx werd 17 jaar geleden opgericht in Menen en heeft op vandaag ook vestigingen in Gent en Antwerpen.

Begin 2025 zet de onderneming de expansie in België verder en opent het samen met Camille Verstraete, CEO van The Hub, een nieuwe vestiging in Brussel. Ook Belgiqa zet gelijktijdig onder leiding van Grégory Minne grote stappen in de export naar het buitenland.

"Deze nieuwe fase vertegenwoordigt een fantastische uitdaging voor Woodstoxx en de Highway Group als geheel", aldus Robbert. "We kijken zeer constructief naar de toekomst. Met de opening van Woodstoxx Brussel staan we klaar om onze positie in de markt nog te versterken."

Met deze vernieuwingen is Woodstoxx goed gepositioneerd om de huidige uitdagingen in de markt te trotseren en nieuwe kansen te benutten in de snel evoluerende hout- en bouwsector.

Foto door Studio Salien.

Afbeeldingen