Oscar Ono

Nieuw item
Anker

[]

Laat je inspireren door Oscar Ono

Oscar Ono ontwerpt en produceert houten vloeren voor (interieur-) architecten en staat voor ambacht van ongeziene kwaliteit. De collecties Opus en Forêt bieden een creatieve speeltuin voor architecten die houden van unieke projecten.

Laat je inspireren door onderstaande video's of neem een kijkje op de productpagina's voor meer informatie. Naast de levering van dit parket, kan je op Woodstoxx ook vertrouwen voor een professionele plaatsing van je exclusieve Oscar Ono parket.

Zie je deze vloer graag eens live? Bezoek dan onze showroom in Antwerpen. In The Hub ligt een prachtig voorbeeld van de Forêt Twirl. Ook in onze andere showrooms te Menen en Gent kan je natuurlijk kennismaken met deze producten.

Anker

[]

Nieuw item

Forêt

Forêt staat voor een innovatieve benadering van houten oppervlakken met een eindnerfstructuur. Inspiratie? De houten kasseien in Parijs tijdens de 19de eeuw. De Forêt collectie bestaat uit zes patronen om unieke composities te creëren.

Ontdek meer

Anker

[]

Opus

Éen tegel. Meer is niet nodig om een eindeloos patroon te verkrijgen. Geïnspireerd door de 19de eeuwse mozaïek in Venetië, krijgt kopshout met Opus een nieuw, hedendaags leven.

Ontdek meer

Nieuw item
Anker

[]

Anker

[]

Nieuw item
Anker

[]

Nieuw item
Nieuw item
Anker

[]