Meerlagenparket en Hongaarse punt Belgiqa Life Lounge

Meerlagenparket Belgiqa Life Lounge2

In hartje Zoute bevindt zich dit meesterwerk. Woodstoxx mocht als partner samenwerken met interieurvomgeving Kraaiprojecten en projectontwikkelaar Padron by Potrell om dit pareltje om te toveren tot een karaktervolle villa, waar gezellig wonen aan multifunctioneel gebruik gekoppeld wordt.

Interieurarchitect Kraaiprojecten schetste de oude villa om tot een nieuwe, frisse woonst in moderne stijl. Achter elke hoek gaat een ontdekking schuil. De verbondenheid van de ruimtes creëert een open structuur. In de woonruimte vervaagt de grens tussen binnen en buiten door de grote ramen. De brede glaspartijen bezorgen de bewoners een prachtig uitzicht op de tuin. De look is tijdloos, strak en elegant.

Het witte interieur werd gecombineerd met de Belgiqa Life Lounge. Het traditionele visgraatpatroon gaat in de leefruimte mooi over in het meerlagenparket in normale plankvorm. Samen vormen ze een dynamisch dat de vloer karakter geeft. Op de bovenverdieping werd het meerlagenparket doorgetrokken, waardoor alles een evenwichtig geheel vormt.

Foto's: Cafeïne